Dağıtıcı ile başka daireden internet kullanılabilir mi?

Zazak6

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, bir sorum olacaktı. Ben telefon hattı üzerinden bir komsudan internet çekeceğim evime ama modem konusunda elimde şu an dağıtıcı modem var. Onu taksam çalışır mı? Acaba beni bilgilendirir mısınız lutfen?

Modem bağlantı olmayacak işte direkt kutudaki bağlantıdan telefon araciligi ile yukarı cekilcek olmaz mı diyorsunuz

Elindeki cihazın sadece Router (dağıtıcı) özelliğimi var peki? Bazı cihazlar hem modem hem dağıtıcı olarak kullanılabiliyor.
Eğer sadece dağıtıcı ise maalesef direk kutudan bağlantı yapamazsınız.

Belirtmek isterim ki bu durum yasal değil diye biliyorum. Zira mevcut aboneliğime ait sözleşme de bu durumun sözleşmeye aykırı olduğu açıkça belirtiliyor. Bilginiz olsun abone için sorun doğurabilir.

Abonenin haberi var ondan izin suretiyle böyle birşey yapiliyor

Belirtmek isterim ki bu durum yasal değil diye biliyorum. Zira mevcut aboneliğime ait sözleşme de bu durumun sözleşmeye aykırı olduğu açıkça belirtiliyor. Bilginiz olsun abone için sorun doğurabilir.

Bu durumu zaten herkes ile paylaşmaman gerekiyor. Tespiti durumunda ciddi meblalar da cezası var.
Abonenin haberi var ondan izin suretiyle böyle birşey yapiliyor
Sözleşme de yazıyor onu diyor arkadaş. Paylaşılması yasaktır diye bir madde var.

Elimdeki cihaz galiba paylaşımcı bir cihaz keşke gösterebilseydim çok anlamıyorum da ...
Bu durumu zaten herkes ile paylaşmaman gerekiyor. Tespiti durumunda ciddi meblalar da cezası var.

Sözleşme de yazıyor onu diyor arkadaş. Paylaşılması yasaktır diye bir madde var.
Anladım haklisiniz

Cihazınızın seri numarası, veya modeli yazıyorsa arkasında yanında bir yerde. Buraya atabilirsiniz veya internetten kendinizde araştırabilirsiniz.

Model: Tl-Sf1005d yazıyor S/N;10671909699 BÖYLE YAZIYOR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…