Dağıtıcı ile başka daireden internet kullanılabilir mi?

Merhaba, bir sorum olacaktı. Ben telefon hattı üzerinden bir komsudan internet çekeceğim evime ama modem konusunda elimde şu an dağıtıcı modem var. Onu taksam çalışır mı? Acaba beni bilgilendirir mısınız lutfen?
15-20 yıl Komşudan internet (nam-ı diğer kaçak internet) kullanmış birisi olarak söyleyebilirim ki riskli bir iş. Komşunuz ve sizin dışınızda kimseye söylememelisiniz. Yoksa başka biri duyarsa şikayet edebilir ve ciddi cezalarla karşılaşabilirsiniz. Eskiden ortak kullanım yaygındı. Şimdi yaygın mı bilmiyorum. Ancak o zamanlar biz gibi insanlar yüzünden ''KOTA'' denen pislik getirildi. Bütün kullanıcılardan özür diliyorum. Önceki evimde komşu ile ortak kullanıyorduk. hatta mesafe-25-30 metre olduğundan ve binalar bitişik olduğundan çatıdan kablo çektik üşenmeden. Hiç kimseyle de paylaşmadık ama bir yerden şikayet geldi ve komşu ceza yedi. O kimse öbür dünyada hesabını soracağım. Sonra bundan 8 yıl önce tekrardan aynı şekilde yaptım şu anda oturduğum evimde. toplamda 3 kişi kullanıyorduk. Hiçbir şekilde ceza yemedik ve geçen sene bana yeterli gelmediği ve tek odadan çektiği için ortak kullanıma Tövbe ettim ve Türknet'e geçtim. Şu anda memnunum ve hiçbir kesilme yaşamadım. Siz yine de dikkat edin ve aranızda kalsın bu durum. Başka kimseyle paylaşmayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı