X xPoseidon Hectopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2021 #21 Shaw Dickerson dedi: Diskiniz için pek iyi olmasa gerek. Genişletmek için tıkla... Hangi Linux dağıtımını kullanıyorsunuz merak ettim
Shaw Dickerson dedi: Diskiniz için pek iyi olmasa gerek. Genişletmek için tıkla... Hangi Linux dağıtımını kullanıyorsunuz merak ettim
T technoHasanHuseyin2 Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 466 Çözümler 1 22 Aralık 2021 #22 Shaw Dickerson dedi: İkisi arasında dağlar ötesi fark var. Genişletmek için tıkla... Daglar otesi fikri aklima oturdu Youtube VS'lari izliyecegim olmadi distrohopp yapariz.
Shaw Dickerson dedi: İkisi arasında dağlar ötesi fark var. Genişletmek için tıkla... Daglar otesi fikri aklima oturdu Youtube VS'lari izliyecegim olmadi distrohopp yapariz.
S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 22 Aralık 2021 #23 xPoseidon dedi: Hangi Linux dağıtımını kullanıyorsunuz merak ettim Genişletmek için tıkla... Şuan Endeavour OS kullanıyorum.
xPoseidon dedi: Hangi Linux dağıtımını kullanıyorsunuz merak ettim Genişletmek için tıkla... Şuan Endeavour OS kullanıyorum.
U Unturned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 2.650 Makaleler 1 Çözümler 43 22 Aralık 2021 #24 Silinen üye dedi: Kısa döngülerle mevcut distrosunun kişiselleştirmesini değiştiriyor Genişletmek için tıkla... Dağıtım değiştirme ile bu dediğin ayrı hastalıklardır. Buna Görünüm Değiştirme Hastalığı deniyor.
Silinen üye dedi: Kısa döngülerle mevcut distrosunun kişiselleştirmesini değiştiriyor Genişletmek için tıkla... Dağıtım değiştirme ile bu dediğin ayrı hastalıklardır. Buna Görünüm Değiştirme Hastalığı deniyor.