Soru biraz karmaşık oldu farkındayım evde değilim ama yurt içi kargoda komşuma bırak gibi bir seçenek bulamadım, okuldayım ve ebeveynlerimde evde değil ne yapabilirim?
Nasıl bir eviniz var bilmiyorum fakat ben genelde kurye geldiği zaman beni aradığında kapının önüne koy diyorum. Evin girişinde merdiven var onun altına veya doğalgaz kutusunun içine koy diyorum.
Nasıl bir eviniz var bilmiyorum fakat ben genelde kurye geldiği zaman beni aradığında kapının önüne koy diyorum. Evin girişinde merdiven var onun altına veya doğal gaz kutusunun içine koy diyorum.
Evet komşunuza bıraktırabilirsiniz. Artık kargo takip sitelerine girince oradan işlem sağlayabilmektesiniz olmuyorsa bile Kurye'ye söyleyerek veya destek talebi açarak bunu gerçekleştirebilirsiniz
Kanka ara komşularından birini müsait olan, evde olan birini bul. Sonra kargo geldiğinde 'şu şu kapı numaralı komşuma bırakır mısınız?' de. Bırakacaktır.
Evet komşunuza bıraktırabilirsiniz. Artık kargo takip sitelerine girince oradan işlem sağlayabilmektesiniz olmuyorsa bile Kurye'ye söyleyerek veya destek talebi açarak bunu gerçekleştirebilirsiniz