Steam doları takmıyodu galiba.Oyunun fiyatı gayet iyi, 2020'de doların 10₺ olacağı gerçeğini kabullenip fiyat artmadan almanız gerekiyor.
Steam doları takmıyodu galiba.Oyunun fiyatı gayet iyi, 2020'de doların 10₺ olacağı gerçeğini kabullenip fiyat artmadan almanız gerekiyor.
Yapımcı isterse fiyat arttırılıyor örnek Bugisoft, babamızın şirketi değil dolar 10₺ olursa fiyatını tabikide arttıracak oyunun.Steam doları takmıyodu galiba.Yanlışım varsa lütfen düzeltin.
Ubisoft cidden abartıyor. Bir AC veya Far Cry’ı 200-300TL’den satmak nedir?Yapımcı isterse fiyat arttırılıyor örnek Bugisoft, babamızın şirketi değil dolar 10₺ olursa fiyatını tabikide arttıracak oyunun.
Maalesef, klasik Bugisoft. Umarım düzelirler.Ubisoft cidden abartıyor. Bir AC veya Far Cry’ı 200-300TL’den satmak nedir?
Stadia Türkiyeye gelmiyor.Google Stadia alıp tüm Single oyunlarını oynayacağım!
Sıkmaz olur mu? Bir yerden sonra artık tekrarlıyormuş gibi geliyor ve kapatıyorum. Battlefield 1'de bu sorunu hiç yaşamadım. Heralde ortamın daha gerçekçi ve içine çeken bir yapısı olduğundan.En son Modern Warfare 3'ü çok oyunculu olarak oynamıştım fakat 3 ay sonra sıkılmıştım. Acaba sizde de öyle oluyor mu? Belirli bir süreden sonra sıkıyor oyun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.