'Daha fazla bilgi için sisteminizin yöneticisine başvurun' Hatası

umut akbulut

Decapat
Evet arkadaşlar, başlıkta gördüğünüz sorunu alıyorum. Herhangi bir kurulum falan açamıyorum haliyle yeni hesap bile ekleyemiyorum n'apabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarda 2 yada daha fazla kullanıcı vardır ve o kullanıcılardan sadece biri ''Yönetici'' yetkisine sahiptir. Yönetici yetkisi olan hesaba geçerseniz sorun ortadan kalkacaktır.
Tamam da ne yaptığınızda bu hatayı alıyorsunuz?

Program kurduğunda vs vs.

Bilgisayarda 2 yada daha fazla kullanıcı vardır ve o kullanıcılardan sadece biri ''Yönetici'' yetkisine sahiptir. Yönetici yetkisi olan hesaba geçerseniz sorun ortadan kalkacaktır.

Program kurduğunda vs vs.

Hesap eklemeye veya kurmaya çalıştıgımda (ya da silmeye) yönetici olmadığım için hata veriyor.
Arkadaşlar bu uyarıdan çok çektim yardın edin lütfen.

Örneğin burada TWD için Türkçe yama kurmaya çalışıyordum onda bile hata veriyor.
1535799072426.png

Hesap eklemeye veya kurmaya çalıştıgımda (ya da silmeye) yönetici olmadığım için hata veriyor.

Örneğin burada TWD için Türkçe yama kurmaya çalışıyordum onda bile hata veriyor.
Eki Görüntüle 327512
Bir bilgisayarcıya görünmenizde fayda var yada bilgisayar hakkında yeterli bilgiye sahipseniz PC açılırken BIOS'u açıp PC'ye format atabilirsiniz.

Eki Görüntüle 327512
Merhabalar, büyük bir ihtimal virüs yemişsiniz. Virüsü kaldırmak için en az 3-4 saat temiz bir iş yapmanız lazım.

Küçükken bende oradan buradan korsan oyun indirirdim. Açıp kurduktan yaklaşık 2-3 saat sonra aynen bu hata çıkardı.

Bilgisayarınıza bana kalırsa büyük bir ihtimal, virüs atılmış ve birisi bağlanmış.

En temizi format. Uğraşmayın direk format atın..

İyi günler. İyi forumlar :)

Merhabalar, büyük bir ihtimal virüs yemişsiniz. Virüsü kaldırmak için en az 3-4 saat temiz bir iş yapmanız lazım.

Küçükken bende oradan buradan korsan oyun indirirdim. Açıp kurduktan yaklaşık 2-3 saat sonra aynen bu hata çıkardı.

Bilgisayarınıza bana kalırsa büyük bir ihtimal, virüs atılmış ve birisi bağlanmış.

En temizi format. Uğraşmayın direk format atın..

İyi günler. İyi forumlar :)

Peki BIOS'tan atmam lazım illa?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı