Rehber Daha fazla eğlenmenizi sağlayacak The Witcher 3: Wild Hunt Modları

Eline sağlık bazı modları ben de kullanıyorum. En son birkaç modu karıştırarak bambaşka bir tip elde etmiştim. Geralt'ın tipinden sıkılanlar için aşağıya bırakıyorum:

Friendly Hud modunu kurdum. Mods kısmında yazılar boşluk olarak gözüküyor. Auto Apply Oils de canavar falan gordugunde sol altta error falan diyor. Ne yapmam lazim.

Merhaba oyuna nextgen Update'ni yapmadan klasik sürümü ile indirdim ve bu modları kullanabilir miyim yoksa ayrı bir sürümünümü indirmem gerekli.

Merhaba oyuna nextgen Update'ni yapmadan klasik sürümü ile indirdim ve bu modları kullanabilir miyim yoksa ayrı bir sürümünü mü indirmem gerekli?
Modların eski sürüm ile uyumlu olanları ya açıklama kısmında belirtilmiş oluyor, ya indirme kısmında 1.32 olarak görünüyor hocam. Eğer bulamazsanız arama kısmına o modu yazabilirsiniz. İllaki vardır.

Teşekkürler hocam Discord adresiniz var mı sormak yasaksa kusura bakmayın kurallara daha alışamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…