Daha fazla izleyici için Twitch mi Kick mi?

Ben cevabımı aldım Twitch'e geçersem 0 izlenirim Kick'den devam edeceğim mikrofonum bayağı bir sorun çıkarıyor bazı yayınlarda sesim çıkmıyor onları siliyorum bu arada zahmet olmazsa takip eder misiniz https://kick.com/0arean0 izlemesenizde olur sadece takip etseniz bile çok yardımı dokunur.

Yayın hayatınızda iyi şanslar hocam umarım iyi bir yayıncı olursunuz.

Taraflı bir şekilde pazarı yanlış yorumluyorsunuz. Bu Twitch'in ölmesi değil, Kick'in global pazarda kendine yer bulma çabası. Fanboy arkadaş herkesi eksiliyor ama ben yine de yorumumu yapmış olayım.
Ben de Kick kullanıyorum, Türkiye'de Kick kullanılmalı çok açık şekilde. Ancak globalde Twitch hala 1 numara ve 1 numara kalmaya devam edecek bunun sürüyle sebebi var.
Birkaç tane yayıncının milyon dolarlık anlaşma ile Kick'e geçmiş olması Twitch'in öldüğü veya ölmekte olduğu anlamına gelmiyor. Global yayıncıların ve organizasyonların tamamı hala Twitch'de ve globalde Twitch bir tekel. Arkasında Amazon olduğu sürece de öyle kalmaya devam edecek maalesef.

Herkes meselesinde hala inatçı iseniz Herkes'e örnek verirseniz sevinirim. Vereceğiniz her bir "global" yayıncıya karşı Twitch'den 10 tane global yayıncı örneği verebiliriz herhalde.
Allah aşkına hocam 1 2 yıla kalmaz twitch ölür burda fanboyluk ne alaka Allah aşkına saçmalamışsınız kim direk 10 tl nin nerdeyse hepsini almak varken 1 kuruşunu alır bide fanboyluğa bağlamıssınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı