Daha İyi İnternet Bağlantısı İçin Neler Yapılabilir?

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Modem-Router-Yonlendirici-Internet-Baglanti-En-Iyi-Wi-Fi.jpg

Günümüzde kablosuz bağlantı kullanan cihazların sayısı IoT (nesnelerin interneti) cihazların da yayılmasıyla birlikte bir hayli arttı. Öte yandan evimizde veya iş ortamında artık ağa birçok telefon, dizüstü bilgisayar veya televizyon bağlanabiliyor. Herkes doğal olarak hızlı, güvenilir bir istiyor ki bu noktada seçeceğiniz modem oldukça önemli. Ayrıca modemin yanı sıra ayrı bir router (yönlendirici) almak büyük […]

Devamı: Daha İyi İnternet Bağlantısı İçin Neler Yapılabilir?
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Maksimum internet bağlantı hızınız ISS’niz tarafından belirlenmekte. Ancak daha kaliteli yönlendiriciler, ev ağınızdaki cihazlar arasında daha gelişmiş bağlantı ve dağıtım sağlayabilir.

Maalesef ki öyle, internet hızın maksimum 50 Mbps'e kadar destekliyorsa o paketten 100 Mbps alamazsın.

Maalesef ki öyle, internet hızın maksimum 50 Mbps'e kadar destekliyorsa o paketten 100 Mbps alamazsın.

Ben Superbox aldım aldığım günden beri 100 Mbps alıyordum şimdi ise 50-40 Mbps arası alıyorum ilk günde size mağdur etmez ama sonraki günlerde mağdur ediyor ve yerimizde altyapı yok.

Ben Superbox aldım aldığım günden beri 100 Mbps alıyordum şimdi ise 50-40 Mbps arası alıyorum ilk günde size mağdur etmez ama sonraki günlerde mağdur ediyor ve yerimizde altyapı yok.

Bende 1 yıldır Superbox kullanıyorum tam tersi oldu sesimi çıkarmıyorum o yüzden 70 Mbps civarı alırken şu an 120-150 Mbps civarı indirim gücü var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı