1000 Mbps İnternet ile Neler Yapılabilir?

Bu paketi 99 TL'ye vermelerine hem şaşırıyor hem de üzülüyorum. Üzülme sebebim firma değil ülkenin altyapısal durumu, herkes Gigafiber kullanabilirken hiç uğraşılmıyor ve Türknet gibi firmalar elinden geleni yapmaya çalışıyor. Ancak ellerinden ne kadar gelirse gelsin asıl desteğin yerini tutamıyor :( Benim gibiler 1.5-2 Upload ile yaşamaya çalışıyor. GTA 5'i 14 dakikada indirmek varken 15-16 saatte anca indirebiliyorum...

TurkNet'e çok teşekkürler. Sınırsız ve fiber altyapı ile esenlere verdikleri giganet ile rahat rahat kullanıyorum daha önce VDSL'den yine beni şaşırtmışlardı şimdi kendi altyapıları ile bu işe ne kadar gönül verdiklerini ve müşterileri ne kadar çok düşündüklerini bir kez daha kanıtladılar.

Dosya Ekleri

• 111.png
    111.png
    28,9 KB · Görüntüleme: 102
Bu paketi 99 TL'ye vermelerine hem şaşırıyor hem de üzülüyorum. Üzülme sebebim firma değil ülkenin altyapısal durumu, herkes Gigafiber kullanabilirken hiç uğraşılmıyor ve Türknet gibi firmalar elinden geleni yapmaya çalışıyor. Ancak ellerinden ne kadar gelirse gelsin asıl desteğin yerini tutamıyor :( Benim gibiler 1.5-2 Upload ile yaşamaya çalışıyor. GTA 5'i 14 dakikada indirmek varken 15-16 saatte anca indirebiliyorum...
Siz yine 15-16 saatte iyi indiriyorsunuz. Ben 3 günde indirmiştim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı