Evet arkadaşlar. Daha önce açtığımız utanç verici konuları atalım. Herkes foruma yeni kayıt olduğunda ya da başka zaman utanç verici ya da kötü bir konu açmıştır elbet ki. Onları atalım işte. Ben başlıyorum:
İncele ile Yapılan Technopat Lütfen şu konuya kızgın atmayın, pişmanım. Utanç verici bu. Ne zaman açtığım şu konuyu görsem yerin dibine giresim gelir.
Merhaba arkadaşlar. Dün GTA 5 indiriyordum. İndirmeyi duraklattım fakat sabah kalktığımda indirmeye kaldığı yerden devam etmedi ama Steam'de GTA 5 adında dosya var ve boyutu 33 GB. Ben de Steam üzerinden 33 GB indirdiğini görmüştüm. Fakat dosyaları bulamadığı için en baştan indir diyor. Çözümü...
Evet arkadaşlar. Daha önce açtığımız utanç verici konuları atalım. Herkes foruma yeni kayıt olduğunda ya da başka zaman utanç verici ya da kötü bir konu açmıştır elbet ki. Onları atalım işte. Ben başlıyorum:
İncele ile Yapılan Technopat Lütfen şu konuya kızgın atmayın, pişmanım. Utanç verici bu. Ne zaman açtığım şu konuyu görsem yerin dibine giresim gelir.
Masaüstü bir bilgisayar kullanıyorum. Her gece yatmadan önce ilk önce bilgisayarı kapatıyorum, sonra arkasındaki güç düğmesini ve fişi çekiyorum. Acaba bu yaptıklarımda bir yanlış var mı? Varsa en iyi bilgisayar kapatma şekli nedir?
Merhaba, merakımdan ötürü bu macunu almak istiyorum. https://www.akakce.com/termal-macun/en-ucuz-power-boost-tg4325-25-gr-fiyati,535280143.html Ancak patlamasından korkuyorum. Sizce tepkimeye girecek dandik bir bileşen var mıdır içinde?
Merhaba arkadaşlar. Dün GTA 5 indiriyordum. İndirmeyi duraklattım fakat sabah kalktığımda indirmeye kaldığı yerden devam etmedi ama Steam'de GTA 5 adında dosya var ve boyutu 33 GB. Ben de Steam üzerinden 33 GB indirdiğini görmüştüm. Fakat dosyaları bulamadığı için en baştan indir diyor. Çözümü...
Bu nasıl iş? Gülmekten öldüm. Webtekno düşük yapılandırmalı bir bilgisayara CS:GO yükleyip CS:GO'yu açmayı denedi. Açamadı. Ardından CTRL+alt+Del yaparak görev yöneticisini açtı. Csgo.exe yerine csrss.exe(Client server runtime procsecss( istemci sunucu çalışma zamanı)) işlemini sonlandırdı ve...
Benim utanç verici açtığım herhangi bir konu yok. Genel olarak teknik destek konuları açtım. Bazen de sistem toplama laptop önerisi vesaire. Verimli bir şekilde sosyali kullandığımı düşünüyorum.