Daha önce hiç hile yaptınız mı?

297552

Hectopat
Makaleler
14
Yaptıysanız hangi oyunda? Ben çocukken ilk ve tek olmak üzere Wolfteam da yapmıştım, aslında garip bir hileciydim sadece envanter hilesi yapıp normal şekilde oyunu oynuyordum karşıya hile gelirse "base taramak" denilen şeyi yapıyordum. Ya da direkt girer girmez yapıyordum ama birisi kibarca "kardeşim kapatır mısın?" dediği zaman çıkıyordum direkt. Küfür ederse de asla çıkmıyordum. Yani bunu yaptığım da 12 13 yaşında falandım beyin diye bir şeyin olduğunu bilmiyordum ve kullanmıyordum, 1100k saat Valorant ve 300 saat CS var değil hile yapmak bug bile kullanmadım. Aimimi geliştirip güzel oynamak daha keyifli insanlar neden hileye başvuruyor anlamıyorum. Genelde bu devirde hile yapan tipler normal kişiler değil Allah'a kitaba söven ucube tipler diyebiliriz, birçoğunun psikolojik sıkıntıları olduğuna eminim.

Metin2 balık botu, 4X tarzı hileler kullandım, tabii hesaplarım kısa süre içerisinde banlanmıştı. Bunlar dışında Wolfteam'de hile değil ama çok fazla bug yapıp insanları deli eder, keyif alırdım.

Eski Minecraft hesabıma bir gireyim dedim, banlanmadığım Premium sunucu kalmamış.

Hala kullanıyorum

Sebebi ne kanka peki? 1.6 gibi ayağımla oynasam e sporcu olacağım mekanikli bir oyunda neden? Garip.

Wt buglarından işe yarayanı var mıydı ya? 2 kişi üst üste gelip alttaki zıplayarak bir şeylerin içine giriyordu ama dışarı ateş edilmiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…