Quadrox
Picopat
Sebebi ne kanka peki? 1.6 gibi ayağımla oynasam e sporcu olacağım mekanikli bir oyunda neden? Garip.
Zevkli.
Sebebi ne kanka peki? 1.6 gibi ayağımla oynasam e sporcu olacağım mekanikli bir oyunda neden? Garip.
Zevkli.
Hocam aim geliştirip oynamak daha eğlenceli demişsiniz lakin ben katılmıyorum, CS:GO zamanlarında kendi bileğimle Lem'e çıktım sonra arkadaşlarım hile aldığı için bende denedim ve o kadar zevk aldım ki hele o skin changer fena bir şey.
1.6'dan bahsediyoruz bro nasıl keyifli olabilir.
Hocam niye acınası buluyorsunuz ki o karşı tarafın kudurması o kadar zevkli geliyorki, adamla karşı karşıya gelsek öldürecek belki ama elinden bir şey gelemiyor.1.6'dan bahsediyoruz bro nasıl keyifli olabilir.
Kanka skin hilelerine lafım yok olabilir ama aim hack ne bileyim bana çok acınası geliyor, şu an istesem en kral hileyi alır Valorant'ta da CS'de de herkesin içinden geçerim ama bu keyifli değil ki.
Aynen öyle.Hocam niye acınası buluyorsunuz ki o karşı tarafın kudurması o kadar zevkli geliyorki, adamla karşı karşıya gelsek öldürecek belki ama elinden bir şey gelemiyor.
Hocam niye acınası buluyorsunuz ki o karşı tarafın kudurması o kadar zevkli geliyor ki, adamla karşı karşıya gelsek öldürecek belki ama elinden bir şey gelemiyor.
Bravo size mantığa bak inşallah bir gün aynı şeylerin size yapılması dileğiyle.
Kardeşim art niyet ile algılama sakın ama kesinlikle ezik bir egon var. Düşük karakter seviyesini gösterir bu. Asla hakaret algılama yani,dışarıdan bakan bir gözle söylüyorum bunu. Hiçbir şekilde hoş durmuyor.Bir gün CS 1.6 Dust 2 girerseniz umarım aynı maça düşeriz![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.