Daha önce hiç hile yaptınız mı?

Bravo size mantığa bak inşallah bir gün aynı şeylerin size yapılması dileğiyle.

Hocam denemediyseniz tadını bilemezseniz. Ben de ilk başta sizin gibi düşünüyordum, sonra arkadaşlarım hile aldılar, 2 güne global oldular. Ben de öyle kalınca hile alıp global yaptım, sonra fark ettim ki rank atlamak keyifli değilmiş, milletle eğlenmek keyifliymiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam niye acınası buluyorsunuz ki o karşı tarafın kudurması o kadar zevkli geliyor ki, adamla karşı karşıya gelsek öldürecek belki ama elinden bir şey gelemiyor.

Bro bilmiyorum hileyle vurup çıldırtmak değil de kendi aiminle çıldırtmak daha keyifli, o kadar çok hile denilip reportlandım ki anlatamam ve bu bana keyif veriyordu, hile yapanların bu tarz bir aimi yok gerçi doğru.

Bir gün CS 1.6 Dust 2 girerseniz umarım aynı maça düşeriz

Aklı başında olan kimse 1.6 oynamaz kanka, iğrenç grafikli oyuna tahammül edebilen var mı cidden.

İlk defa duydum, kimsenin buna takıldığını sanmıyorum hocam kullanın siz.

İlk defa duydum, kimsenin buna takıldığını sanmıyorum hocam kullanın siz.

Yok, o benimle alakalı haksız kazanç sevmiyorum. Bu yüzden diğer Pass'teki skine kasacağım.

Yok ben sadece söyledim.
Aklı başında olan kimse 1.6 oynamaz kanka, iğrenç grafikli oyuna tahammül edebilen var mı cidden?
İğrenç mi? CS 1.6 oyunu Valorant oyunundan daha iyi.

Roblox da CS:GO çakması oyunda wallhack ve aimbot açmıştım pişmanım.

Online oyunlarda hile yapanların kendilerine de saygısı yoktur oyundaki oyunculara da (Single Player oyunlarda ne yapıyorsanız yapın orası bizi ilgilendirmez)

Kaç sene oldu bilmiyorum ama CS:GO'nun hilelerinin tavan yaptığı dönemlerdi. Çoğu kişi açıyor diye bende açmıştım. Lakin oyun aşırı zevksiz oldu. O yüzden oyunu falan da silmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…