Hocam denemediyseniz tadını bilemezseniz. Ben de ilk başta sizin gibi düşünüyordum, sonra arkadaşlarım hile aldılar, 2 güne global oldular. Ben de öyle kalınca hile alıp global yaptım, sonra fark ettim ki rank atlamak keyifli değilmiş, milletle eğlenmek keyifliymiş.
Hocam niye acınası buluyorsunuz ki o karşı tarafın kudurması o kadar zevkli geliyor ki, adamla karşı karşıya gelsek öldürecek belki ama elinden bir şey gelemiyor.
Bro bilmiyorum hileyle vurup çıldırtmak değil de kendi aiminle çıldırtmak daha keyifli, o kadar çok hile denilip reportlandım ki anlatamam ve bu bana keyif veriyordu, hile yapanların bu tarz bir aimi yok gerçi doğru.
Sadece bir kere yaptım ve açıkçası rahatsız oldum. Gunfire reborn da Pass sisteminde silah skini veriyorlardı. Vizeler yüzüden kasacak vaktim yoktu ve süresi bitiyordu. Ölümsüzlük modu ile mücadeleri tamamladım. Ancak skini hak etmişim gibi gelmediği için kullanmıyorum skini.
Kardeşim art niyet ile algılama sakın ama kesinlikle ezik bir egon var. Düşük karakter seviyesini gösterir bu. Asla hakaret algılama yani,dışarıdan bakan bir gözle söylüyorum bunu. Hiçbir şekilde hoş durmuyor.
Online oyunlarda hile yapanların kendilerine de saygısı yoktur oyundaki oyunculara da (Single Player oyunlarda ne yapıyorsanız yapın orası bizi ilgilendirmez)
Kaç sene oldu bilmiyorum ama CS:GO'nun hilelerinin tavan yaptığı dönemlerdi. Çoğu kişi açıyor diye bende açmıştım. Lakin oyun aşırı zevksiz oldu. O yüzden oyunu falan da silmiştim.