Çözüldü Dahili ekran kartı nasıl devre dışı bırakılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Afur

Kilopat
Arkadaşlar harici ekran kartımla ilgili bir sorun yaşıyorum. R5 5600G işlemcim var. Dahili ekran kartını devre dışı bırakıp, hariciyi kullanmak istiyorum, test amaçlı. Dahili ekran kartını nasıl devre dışı bırakırım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
BIOS Advanced menüsünde Integreated Graphics gibi yer olması gerekir. Buradan kontrol edebilirsiniz.
Arkadaşlar harici ekran kartımla ilgili bir sorun yaşıyorum. R5 5600G işlemcim var. Dahili ekran kartını devre dışı bırakıp, hariciyi kullanmak istiyorum, test amaçlı. Dahili ekran kartını nasıl devre dışı bırakırım?

BIOS'tan i7 2600 işlemcimi kapatmıştım ama nerdendi tam hatırlamıyorum.

Harici takılı olduğu için o çalışmıyor zaten masaüstü bilgisayarlarda.

Oyun oynarken sorun yaşamıyorum ama masaüstündeyken bazı sorunlar yaşıyorum, bir ihtimal dahili GPU ile alakalı olabilir diye düşünüyorum. BIOS'tan dahili GPU kapatılabiliyormuş ama nasıl yapıldığını bilmiyorum. Nasıl yapıldığını biliyor musunuz?

BIOS Advanced menüsünde Integreated Graphics gibi yer olması gerekir. Buradan kontrol edebilirsiniz.

Çözüm
Oyun oynarken sorun yaşamıyorum ama masaüstündeyken bazı sorunlar yaşıyorum, bir ihtimal dahili GPU ile alakalı olabilir diye düşünüyorum. BIOS'tan dahili GPU kapatılabiliyormuş ama nasıl yapıldığını bilmiyorum. Nasıl yapıldığını biliyor musunuz?
Hocam sen zaten masaüstü olduğu için direkt olarak harici üzerinden alıyorsun görüntüyü. Ekran kartını çıkarıp görüntü kablonu anakart üzerine takmadığın sürece aktif olmayacak 5600G üzerindeki grafik birimi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı