Çözüldü Dahili GPU'dan harici GPU'ya geçiş yapmak

• Konuyu başlatan n0mss
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 6.284
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

n0mss

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar laptop kullanıcısıyım iki tane ekran kartim var. Ben oyunlarda daha iyi olan ekran kartına geçiş yapmasını istiyorum nasıl olacak?

Çözüm
Bir şey gelmiyor sağ tık yapınca.
oyunlarda hangi ekran kartını kullanıyor nereden öğreneceğiz?
çözüm:
arkadaşlar çözümü buldum denedim oldu ikincil yani iyi olan ekran kartıma geçiş yapıyor aşamaları:
Sağ alt köşedeki simgeye basıp Catalyst çıkacak ekran kartına göre değişiklik gösterebilr. Sağ tık yapıp.

1646162757024.png

1-ekran kartı ismi yazan yere geliyoruz.

1646162808057.png

3D ayarlara gelip> standart ayarlar.

1646162853342.png

En uygun performansa getirirseniz oyunlarda ikincil güçlü ekran kartınıza otomatik geçiş yapacaktır.
(Test ettim!)
Laptop üzerinde bir intel bir de harici AMD veya NVIDIA ekran kartı oluyor. Oyun oynadığınız esnada yüksek performans için harici ekran kartına otomatik geçiş yapması gerekiyor.

Arkadaşlar laptop kullanıcısıyım iki tane ekran kartim var. Ben oyunlarda daha iyi olan ekran kartına geçiş yapmasını istiyorum nasıl olacak?

Bu geçiş otomatik olarak yapılır zaten.
Eğer dahili grafik ile oyunu açtığına eminseniz sistemi yüksek performans ayarlarına alabilir ya da oyunun exe dosyasına sağ tıklayarak grafik seçeneklerinden harici kartı seçebilirsiniz.

Her oyunda olmuyor hocam Minecraft gibi, Shader indirince sorun yaşamıştım iGPU kullanıyordu ilk başta.
Her oyunda olmama sebebi ihtiyac duymamasından kaynakli. Ama sen yok ekran kartima ihtiyac olmadigi durumda bile kullanmak istiyorum dersen ekran kartinin denetim masasindan ayarlayabilirsin.

Bir şey gelmiyor sağ tık yapınca.
oyunlarda hangi ekran kartını kullanıyor nereden öğreneceğiz?
çözüm:
arkadaşlar çözümü buldum denedim oldu ikincil yani iyi olan ekran kartıma geçiş yapıyor aşamaları:
Sağ alt köşedeki simgeye basıp Catalyst çıkacak ekran kartına göre değişiklik gösterebilr. Sağ tık yapıp.

1646162757024.png

1-ekran kartı ismi yazan yere geliyoruz.

1646162808057.png

3D ayarlara gelip> standart ayarlar.

1646162853342.png

En uygun performansa getirirseniz oyunlarda ikincil güçlü ekran kartınıza otomatik geçiş yapacaktır.
(Test ettim!)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı