Dahili kart okuyucu dosya kaybolma sorunu

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart : Msi Gaming 7 Z97
İşlemci : Intel i7 4790k
Ram : Kingston Savage 8Gb 1600 Mhz
Ekran Kartı : Msi Gaming 4 R9 380 x 2
Meslek
Lojistik Filo Yöneticisi
Bugün internetten aldığım dahili kart okuyucu geldi. Hemen benim eski masaüstü bilgisayarına taktım. Fakat kartı takınca ilk başta okuyor hatta içine giriliyor ve dosyaları görüyorsunuz. 20-30 saniye sonra kendi kendine bütün dosyalar kayboluyor. Kart üzerinde işlem yaparken yanıp sönen ışığı sürekli yanıp sönüyor. Bunu düzeltebilme imkanım var mı? Driverı da aradım fakat bulamadım. Üzerindeki USB 2.0'dan sorunsuzca veri aktarımı yapılabiliyor.

Dahili kart okuyucu Volk ML-391 sisteme depolama için kullandığım.

Windows xp sp3 yüklü.
Pentium 4 180 ve 256 MB RAM'li eski bir sistem üzerinde 512 mb daha DDR2 667 MHz RAM vardı. Fakat bu hafta yandı. Acaba RAM mi az geliyor ? Ya da bağlantıda hata yapmış olabilir miyim? Kablosunu JUSB2 pinlerine bağladım. Kablonun bir satırında 4 bir satırında 3 pin soketi mevcut ve anakart üzerindeki 10. boş pine soket gelmeyecek şekilde bağlı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Virüs mevcut değil. Fakat içini açtım ve bazı lehim yerlerinde karta zarar verecek düzeyde hatalar olduğunu gördüm. Reklam olmasın diye aldığım yeri yazmadım. Televizyon kanallarında her gün sorunsuz iade diye reklam yapıyorlar fakat benim ürün için hiç cevap vermediler.

Sorun işlemciyi değiştirince düzeldi.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı