Dahili ve harici ses çıkışlarının çalışmaması

Mit:)

Hectopat
Katılım
30 Ağustos 2016
Mesajlar
22
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
İnanmayacaksınız ama yaklaşık 2-3 haftadır internette araştırıyorum,fakat benim sorunumu yaşayan birisiyle karşılaşmadım, sadece biraz benzerleri var. Genelde millette ''anakartımdan ses gelmiyor, cızırtılı geliyor'' tarzı fakat benimkisi tamamen farklı.

Anakartın dahili ve harici ses çıkışlarının hiçbiri çalışmıyor. Herhangi bir kulaklık çıkışına kulaklığı taksam ses son derece cızırtılı çok tiz birşekilde kulakta durulmayacak kadar yüksek çıkıyor ve çok çok az bir şekilde müziğin sesi duyuluyor bazen duyulmuyor bile. Çok kulaklık denedim fakat hepsi aynı.

Ürünü garantiye yolladım fakat hala merak ediyorum. Çünkü illaki garantisi bitecek ve bu sorun tekrar karşıma çıkarsa ne olur bilmiyorum. Başta kasanın ön panelden gelen kablolarla alakası olabilir mi diye düşündüm. ''HD AUDİO, AC97''

Önemli bir not düşeyim;
Usb ses kartı aldığım zaman problem yoktu, Ön paneldeki USB 3.0'a taktım ve gayet iyi ses aldım. Fakat yine ön paneldeki girişlere kulaklık taktığım zaman üstteki sorun meydana geliyor.

Yardımlarınızı bekliyorum.
İmla hatası yaptıysam affola.

up

Çok yardımseversiniz teşekkürler :)
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı