gözümde hafif batma var
Arada bir gözünüzü temiz suyla yıkadığınız sürece bir şey olmaz.Arkadaşlar selam. Yüzümü yıkayıp yatmak için hazırlanırken gözüme Dalin kaçırdım, gözümde hafif batma var bir sorum olur mu yani geçer mi yarına? Bol suyla gözümü yıkadım.
Hocam, nedense çocukluğum aklıma geldi. Kokusu hâlâ hatırlıyorum o şampuanın (Dalin). 23 yaşına geldim. Bir de Hacı Şakir şampuan özellikleBir şey olmaz hocam. Dört çocuk babasıyım ve yıllardır çocuklar için kullanıyorum. Çok şükür bir şey olmadı.
Bir şey olmaz hocam. Dört çocuk babasıyım ve yıllardır çocuklar için kullanıyorum. Çok şükür bir şey olmadı.
Gözünde batma, ağrı veya kızarıklık var mı!?Abi çok kötü bir şey yaptım ondan sonra hep psikolojik olarak bir tedirginlik oluyor içimde. Arkadaşımla konuşurken ampule tespih fırlatıp ampulu patlattım onunda camları sıçradı ama yüzüme gelmedi, bir şekilde ortamı düzelttim kimse anlamadı. Acaba gözüme girdi mi diye 3 gündür korkuyorum. Anneme söylemedim acaba söylesem mi ki![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.