XEfe.Bey
Kilopat
- Makaleler
- 2
Gözünde batma, ağrı veya kızarıklık var mı?
Ağrı kızarıklık yok ama aklıma batma hissi geliyor ve gözümde birden batma oluyor.
Gözünde batma, ağrı veya kızarıklık var mı?
Aynanın karşısına geç, gözünü incele. Görmede sorun var mı!?Ağrı kızarıklık yok ama aklıma batma hissi geliyor ve gözümde birden batma oluyor.
Aynanın karşısına geç, gözünü incele. Görmede sorun var mı?
Psikolojik olduğunu düşünüyorum, yazdığına bakılırsa.
Şeker hastası olduğunu kendin mi düşünüyorsun yoksa doktor mu söyledi!?Arkadaşımda baktı, bende aynada baktım, öğretmenime sordum batsaydı gözün kör olurdu dedi. Şeker hastası olmaktan korkuyordum şimdi de kör olmaktan korkuyorum.
Şeker hastası olduğunu kendin mi düşünüyorsun yoksa doktor mu söyledi?
Korkma, rica ediyorum. Bir sıkıntı var gibi hissediyorum.
İnternette yazanlara aldırış etmeyin, doktora görünün. Şeker riskiniz varsa kilo verin, dengeli beslenip egzersiz yapın. Bir endokrin uzmanına gitmenizde fayda var.İnternette yazanlar benim şeker hastası olduğumu söylüyordu kan verdim şekerim normal çıktı.
İnternette yazanlara aldırış etmeyin, doktora görünün. Şeker riskiniz varsa kilo verin, dengeli beslenip egzersiz yapın. Bir endokrin uzmanına gitmenizde fayda var.
İnternette yazılan her şeyi doğru olarak kabul etmek çok yanlış. Şekerin normal çıkmış. Derdin var, bunu anlıyorum. Bu senin içini yiyip bitiriyor. Canını sıkma, stresten hasta olursun.İnternette yazanlar benim şeker hastası olduğumu söylüyordu kan verdim şekerim normal çıktı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.