Damağa atılan dikiş gevşedi

SOLES

Hectopat
Yer
Bursa
Cuma akşamı dişimi çektirdim ve dikiş atıldı. 1 Hafta sonra dikişlerin alınacağı ve bu süre boyunca da çiğneyerek hiçbir yemek yememem gerektiğini, gargara veya tükürme hareketi yapmamı söyledi dişçi. Tam şu an Cicibebe ve süt Pure'si yerken yutkunduğum esnada damağımda garip bir şey hissettim ve üst damağıma baktığımda dikişlerin aşağı doğru salındığını gördüm. Dünden beri hiçbir ağrı, acı, kanama, şişlik yaşamadım. Şu anda da sorun yok ama bunu görünce korktum ister istemez. Bu durumu yaşayan var mı bir şey yapmam lazım mı yoksa bu şekilde cuma gününü mü beklemeliyim?

Geçmiş olsun, dikişi hissetmişsinizdir. Kanama gibi bir durum yoksa bir şey olmaz. Zaten yaranız da kapanmaya başlamıştır.

Gene de rahat edemezseniz. Doktorunuza erkenden görünebilirsiniz.

Geçmiş olsun, dikişi hissetmişsinizdir. Kanama gibi bir durum yoksa bir şey olmaz. Zaten yaranız da kapanmaya başlamıştır.

Gene de rahat edemezseniz. Doktorunuza erkenden görünebilirsiniz.
Kanama 2 gündür tamamen yok. Şu anda da yok ama rahat edemedim bilemiyorum ne yapmam lazım erkenden gitsem mi diye düşünüyorum.

Kanama 2 gündür tamamen yok. Şu anda da yok ama rahat edemedim bilemiyorum ne yapmam lazım erkenden gitsem mi diye düşünüyorum.
İçiniz rahat değilse erkenden gidebilirsiniz.

Yarayı kontrol ettirmenin zararı yok. Ben alt çeneden ameliyat olmuştum. 8 kere dikişleri patlattım. Tedavi süreci uzun olduğu için her hafta dikiş atıyorlardı.

Sizinki neyse ki bir hafta da iyileşecek bir şey. Bu arada yaraya bakmayınız. Rahat edici görünüyordur. Doktorunuz, umarım sorun yoktur der de rahat edersiniz. Cuma da alınır. Mutlu son!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı