Dambıl boyumu kısaltır mı?

Dambıl kaldırmak boyunuzu niye kısaltsın ki? Sporu kendi sağlığınız için yaptığınızı, herhangi bir boy kısalma durumunun söz konusu olmadığını söyleyerek belki ikna edebilirsiniz.
bende aynisini dediğim halde babam "ben gördümde konuşuyorum diyo" inşallah en yakın zamanda ikna ederim.bende kilolu olduğum için diyet yapmak istemiyorum kas kaybı falan dambil in daha iyi olacağını düşünüyorum.

12 Yaşındayım sadece kolumun biraz şekillenmesini istiyorum, kiloluyum ama babam dumbell almama izin vermiyor ve boyun uzamaz diyor. Bilek kası için diyorum, gene izin vermiyor. Babamı nasıl ikna edebilirim?

Omurgana yük binmesin yeter. Ağır kaldırmak her zaman boya zarar verir. Dumbbell kullanırken dirseğin, sandalyede oturur haldeyken dizinde olsun. Ağırlığı dizine ver yani. Dirseğinin altına yumuşak bir kumaş, yastık vb. bir şey koyarsan daha rahat edersin.

Hem daha iyi gorunucegimi düşünüyorum sınıfta neredeyse en kilolu benim bu arada kilom 58-59 civari

154 cm kilo 58 59 civari

çıkmazlar da sınav Bi ise yaramaz diyenler oluyor o yüzden emin degilim

Hayır niye yaramasın kaslarını kullanıyorsun sonuçta. Belki dambıl kadar geliştirmesede uzun zamanda istediğine ulaşırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…