Danıştay Ayasofya’da son sözü söyledi Müze kararı iptal

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dostum o para bize geri dönmüyor ki . Yani ben destekliyorum ama troll olarak desteklemiyorum camii olmasını. Herkes birbirine saygılı olmalı. Perygamberiz zamanında bunun örnekleri var zaten Peygamberiz kılıç hakkı hariç yani sembolik olarak olanlar hariç hiçbirini çevirmemiştir. Şimdi gider eğer diğer kiliseleri de kapatırsa haksızdır. Zaten ben malum kesimi desteklemiyorum. Bana Ayasofya kararını destekleyip , malum kişiyi desteklemediğimi söyleyince fetöcü, vatan haini ilan ediliyorum .

Z kuşağını hafife almayın. 2-3 milyon arası seçmen oyunu kullanamasın diye erken seçim yaptı erdoğan. ortaokul bitirip memur olan tayfa savunsa bile dil bilip/üniversite okuyup iş bulamayan tayfa onları ezecektir.
Dostum o para bize geri dönmüyor ki . Yani ben destekliyorum ama troll olarak desteklemiyorum camii olmasını herkes birbirine saygılı olmalı
O para kültür bakanlığına gidiyor. Kültür bakanlığı da hem hakem, hem de kazanan kişinin babası olan tamamen güvenli spor etkinlikleri düzenliyor.

Çok şükür. Aslına rücu etti. Camiimize kavuştuk. Atam Fatih Sultan Mehmet Hân, ruhun şâd olsun.

Camii olur olmaz önemli değil ancak İslam dininde kılıç hakkı diye bir uygulama yok. Sonuçta bu dinin kitabı Kuran-ı Kerim, uygulayıcısı Hz. Muhammed. Sırf Fatih Sultan Mehmet böyle yaptı diye buna doğru diyemeyiz. Sonuçta Peygamber ve sahabesi kimsenin ibadethanesine karışmamış. Fethedilen yerlerdeki ibadethanelere dokunulmamış.

Bana sorarsanız yanlışı Fatih Sultan Mehmet yapmış. Oranın kilise olarak kalması gerekiyordu. Şimdi camii olmasını savunanlar, yarın Mescid-i Aksa'nın sinagog olmasına karşı çıkarlar.

Ben şahsen diğer dinlerede saygı duyarım. Adam'ın toprağında ne yaparsa yapsın saygı duyarım. İsrail hariç.

Bu koyunlarla başa çıkılmaz. Son sözümü söyleyeyim:

Çok şükür!!! Hamdolsun! Camii oldu gerekirse 1.5 lira param var pazara gidemiyorum diye intihar ederim ama Ayasofya'ya dokundurmam! Bazıları 50000 dolarlık çanta alsın ben geçinemeyeyim ama banane! çocuklarım kurusun diye ellerine kurutma makinesi veririm sonra intahar ederim ama banane! Lanet kalktı! Dolar 1 lira oldu!! Amerika 15 temmuzda adını Birleşik Müslüman Devletleri olarak çevirecek! İsrail Filistine bütün topraklarını geri veriyor! Almanlar ekonomilerini türkiyeye bırakıyor! İLK 1'DEYİZ!
Ben şahsen diğer dinlerede saygı duyarım. Adam'ın toprağında ne yaparsa yapsın saygı duyarım. İsrail hariç.
Neden? Müslümanlıktan önce O topraklarda yahudiler yaşamıyor muydu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…