Dans eden Kakadu Papağanları

333365

Yottapat!
Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz!
Makaleler
65
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dans eden Kakadu Papağanları, hayat bunlara güzel valla. :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Canavar olabilme potansiyelleri de var. :D

Dans eden kakadu papağanları, hayat bunlara güzel vallahi. :D

Sanat ve kültür anlayışları ülkeden yüksek.

@Shuichi Tatsuo, bu abinin papağanı çok güzel, çok iyi eğitmiş ve papağanın cinsi de buna müsait. Çok kolay eğitilebiliyorlar fakat ona göre de pahalı bir papağan türü.

@reptile, bir tane abinin bir papağanı var. Adı canavar Osman, çok iyi ses yapıyor :D Üstte atıldı.

@Shuichi Tatsuo, bu abinin papağanı çok güzel, çok iyi eğitmiş ve papağanın cinsi de buna müsait. Çok kolay eğitilebiliyorlar fakat ona göre de pahalı bir papağan türü.

Zamanında az istemedim bir tane papağanım olsun da böyle bir evde nereye. Eve zorla girebilen iki hayvan var biri muhabbet kuşu öbürü de balık.

Kedi avluya girse yerler yıkanır kedinin üstüne su tutulur. Böyle bir ev işte...

@333365

Kakaduların bakımı çok meşakkatli. Ben de çok hevesleniyorum, ama gerek yerim müsait olmadığı için gerek ise cesaret edemediğim için hiç o topa girmiyorum. Kakadular öyle muhabbet kuşuna veya sultan papağanına benzemiyor. Alayım, önüne sadece yemini suyunu koyayım, gerisi beni ilgilendirmez dersen olmuyor. Aşırı ilgi isteyen bir tür. Yoksa ortalığı dağıtıyorlar. Özellikle de tek tutulduğu zaman.

Benim favorim kayık papağanı. Bir gün fırsatım olursa alıp beslemek isterim :D

@reptile, gagaları da çok kuvvetli. Bir koltuğu parçalayabilecek derecedeler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı