Sistemi başlatınca görüntü gelmiyor ve fanlar çalışmıyor

unbrokentr

Attopat
Daha fazla  
Sistem montajını yaptım. Başlata basınca hafif bir ses geliyor, PSU'nun RGB ışıkları yanıyor ama PC'deki fanlar ve RGB ışıklar çalışmıyor, ekrana görüntü gelmiyor, kısa bir süre sonra yeniden başlatıyor kendini.

Yazanlarda m varsa vida olacak, sade A ve I olanlarda veya a/ı olanlarda vida olmayacak.

Hocam PC açıldı ama kasadaki fanlar dönmüyor ve bu ekran geliyor.

Dosya Ekleri

• 20251201_190736.jpg
    20251201_190736.jpg
    63,4 KB · Görüntüleme: 4
CPU fan çalışıyor mu?

Eski kasada başka disk var mıydı?

CPU fan çalışıyor eski kasa PSU ile hazır gelmişti bilmiyorum diski eski kasanın arkasını attım.

CPU fan çalışıyor eski kasa PSU ile hazır gelmişti bilmiyorum diski eski kasanın arkasını attım.

Disk derken HDD tarzı mı hocam sistem aynı hiçbir şey değişmedi sadece kasa ve PSU değişti 1 tane M.2 SSD kullanıyorum.

Dosya Ekleri

• 20251201_191353.jpg
    20251201_191353.jpg
    170,1 KB · Görüntüleme: 3
Soldakini anakartın CHA_FAN portuna takın, sağdakini anakartın sağ en üstünde ARGB portu var ona takın, ortadaki boş kalsın.

Eki Görüntüle 2614245

Bunları halledin Windows işine bakalım.

Windows olayı oldu hocam PC açıldı. BIOS ayarlarını sıfırladım halloldu. Şimdi fanları halledeyim dediklerinizi yapıp.

Soldakini anakartın CHA_FAN portuna takın, sağdakini anakartın sağ en üstünde ARGB portu var ona takın, ortadaki boş kalsın.

Eki Görüntüle 2614245

Bunları halledin Windows işine bakalım.

Hocam fanların ışığı yanıyor ama dönmüyor bir de PC açılmıyor şu an ekran siyah sistem açarken 3 saniye ses geliyor sonra gidiyor hiç tepki yok.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı