Dans eğitimi kaldırılsın savunması!

Gazeteciye katılıyor musunuz?

• Evet

Oy: 5 8,8%
  • Hayır

Oy: 52 91,2%

• Oy verenlerin toplamı
    57
Siz ne dersiniz bizim töremizde böyle bişey yok. Derhal toy kurup yasaklayalım yoksa Allah başımıza taş düşürür. (!)

Umarım ironi yapıyorsundur. Bu arada ironi yaparken sona parantez içi ünlem koyulur.
Bu yorumda ironi yaptığını anlamak için ünlem işaretine gerek yok.

Bence Akit gazetesi gibi oluşumlar mensup dine zarar vermek için oluşturulmuş. Öyle olmasa bile içinde mutlaka sapkın kişiler var ve yönlendirme yapıyorlar.

Bu diğer dinlerde de olabilir. Mesela Budistlerin içine karışan bir Koreli sabotaj ile bu dine hasar verebilir. Aynısı mesela Yahudi biri Hristiyan Katedralin'de sabotaj ve algı yönlendirmesi ile bir takım insanların kafasını karıştırabilir.

İslama gelince. Görüyorum ki yukarıda bahsettiğim Akit gazetesi de bu dine zarar vermek için örgütlenmiş bir oluşum. Dans'a yasak nedir? Bilip bilmeden ; yorumdaki arkadaşların dediği gibi konuşan kişiler bular.

Hangi dini yaşadığımı bilmiyorum artık. Biz bu kadar mı yobazız?
Yukarıdaki yazdıklarımla beraber eğer bir dine inanıyorsan, inandığın dini araştırıp tarihteki önemli tefsircilerin tefsirlerini ve bu din hakkındaki görüşlerini benimsemesen dahi bilmen lazım. Hiç araştırma yapmadan bir dine körü körüne inanıp hacıların hocaların (o dinin) dediklerini doğru kabul edip / yapmak yanlıştır. İnandığın dini araştır, varsa bir kitabı Türkçe mealini baştan sona oku. Ondan sonra kafanda bir şeyler oluşur ( Hangi din olursa olsun )

Hayır onu o anlamda söylemedim. Meal ve tefsir olarak Kur'an'ı bitirdim. Çıkardığım anlamlar ile bugün yaşadığımız din ile alakası olmadığını söylüyorum.

Hayır onu o anlamda söylemedim. Meal ve tefsir olarak Kur'an'ı bitirdim. Çıkardığım anlamlar ile bugün yaşadığımız din ile alakası olmadığını söylüyorum.

Evet işte bu yüzden din yobazlık değildir insanlar yobazlıklarına dini alet eder. Din böyle bir şey değil nesillerin kafasını dağıtmayın onları eğitin öğretin kadın erkek eşitliğini, gücün kolda değil beyinde olduğunu; bunları öğretin. O zaman görecekler ki din bir bütünleyicidir bunları birleştirir ve yüceltir.

Umarım dini daha fazla yanlış anlamazlar. Fakat 10 sene sonra din falan kalmayacak. Yeni jenerasyon artık inançsız olarak ilerliyor. Bunu eleştiriyor değilim ama üzülüyorum cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…