Darboğaz Nasıl Engellenir?

Emrnabgc

Kilopat
Merhaba, arkadaşlar uzun süredir bu sistemi kullanıyordum i5 6500, GT710, 4GB RAM, 1TB HDD, B250M PRO-VD Anakart ve 500W Dark Force PSU. Yakın zamanda OEM bir RX460 2GB aldım ve kullanmaya başladım. Şu an RAM'dan kaynaklanan bi darboğaz var. Örnek olarak GTA San Andreas'ta bile dar boğaz yapıyor sistem. Geçici olarak RAM alana kadar darboğazı az da olsa düşürecek bir yöntem biliyor musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kadar işe yarar bilmiyorum ama sanal bellek olayını deneyebilirsin eski DDR2 sistemimde Fifa 19 için yapmıştım inanmak istediğim için olabilir ama işe yaramış gibiydi denemekten bir şey kaybetmezsin sonuçta. Ayrıca Windows Defender, oyunda iken ,Windows gezgini, gereksiz tüm programları kapatabilirsin o şekilde de RAM'den kısabilirsin. Yeni RAM alana kadar yapabileceklerin sınırlı ve işe yarar mı hiçbir fikrim yok.

Bir yanlışlık var herhalde. GTA San Andreas 4GB RAM kullanmaz. Orada başka bir şey olması gerekiyor. MSI Afterburner ile oyun içinde bileşenlerin durumunu (CPU-GPU kullanımı, RAM kullanım miktarı vb.) fotoğraf olarak paylaşın.

Bir yanlışlık var herhalde. GTA San Andreas 4GB RAM kullanmaz. Orada başka bir şey olması gerekiyor. MSI Afterburner ile oyun içinde bileşenlerin durumunu (CPU-GPU kullanımı, RAM kullanım miktarı vb.) fotoğraf olarak paylaşın.
Zaten Bilgisayar boşta iken %60-70'i kullanılıyor saçma bir şekilde, USB belleği ReadyBoost kullanarak RAM'e çevirdim geçici olarak ama pek etki ettiği söylenemez.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı