Darboğaz olup olmadığını anlama

Yer
İstanbul
Herkese selam dostlar,

Kısa bir süre önce topladığım bilgisayarının testini gerçekleştirdim. Bu fiyata bence toplayabileceğim en temiz ve sıfır bilgisayarı topladım. Şimdi ise oyun testlerinde darboğaz sorunum var mı, yok mu? Bunu test etmeye çalışıyorum. Öncelikle bu testten en iyi verimi son çıkan oyunlardan alabileceğimi biliyorum fakat ben yine de League Of Legends oyununda en yüksek çözünürlükte oynarken tam patlama esnasında bir screenshot aldım. Konu hakkında yorumlarınızı esirgemezseniz çok sevinirim. Sistemimde darboğaz yaşanmış mı? Yaşanıyor mu? bunları öğrenmek isterim.

Herkese iyi akşamlar.
370499

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem özelliklerini de belirtin. Ona göre anlarız zaten darboğaz olup olmayacağını.

sistemim şöyle kısaca;

Sisteminizi söylemeniz daha yararlı olacaktır. LoL gerek optimizasyonu ile gerek sistem yoracak bir oyun olmaması sebebiyle bunu denemek için uygun bir oyun değil.
sistemin şöyledir;

geri dönüşünüzz için çok teşekkür ediyorum :)
Sana önerim aldığın Toshiba SSD'yi eğer 14 gün olmadı ise götürüp iade etmen. Çünkü bu SSD sorunlu ve genel bir sorun. Kısa sürede sağlığı düşecek ve diğer genel SSD'lere göre çok daha çabuk bozulacaktır. Kısa bir araştırma ile ne demek istediğimi anlayacaksın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı