Darboğaz yapmayacak sistem önerisi

Bu da va panel. Muhtemelen ghosting sorunu vardır.
En uygun f/p bu görünüyor ama amazon da. Kargoda bir problem olur mu olmaz mı bilemiyorum.
tessekurler hocam

peki benim
buna bir sey eklememe gerek varmi yoksa sadece bu ve hava sogutucumu alim
Aslında anakart b serisi bir anakart olsa daha iyi olurdu ama bütçe olmadığı için söylemedim. Rami de ilerde aynı modelden bir tane daha alıp 32gb yapabilirsiniz.

Soruyu anlamadım. Attığınız zaten hava soğutucu. Kasa için mi soruyorsunuz acaba? Özelleştirme yapıp yapılmayacağı ile ilgili.

Evet ozellestirme yapmama gerek varmj yukarida anakart ile ilgili bir paylasim gormustum

Aslında anakart b serisi bir anakart olsa daha iyi olurdu ama bütçe olmadığı için söylemedim. RAM'i de ileride aynı modelden bir tane daha alıp 32 GB yapabilirsiniz.

B serisi olunca farki nedir ve b serisi ile fiyat farki ne kadar.

Aslında anakart b serisi bir anakart olsa daha iyi olurdu ama bütçe olmadığı için söylemedim. RAM'i de ileride aynı modelden bir tane daha alıp 32 GB yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
Evet ozellestirme yapmama gerek varmj yukarida anakart ile ilgili bir paylasim gormustum

A serisi anakartında hız aşırtma(oc) yapılmıyor. B serisinde mhz değeri daha yüksek. A serisi anakartlar giriş seviyesi oluyor genelde ama sizin sistemdeki anakart işinizi görür. Fiyat farkı da ASUS Prime B650M-R bu modeli seçerseniz 1620tl oluyor.

Peki verdigimiz paraya değer mi fiyati
Ve yanlış anlamazsaniz siz bilgisayar hakkinda bilgili birine benziyorsunuz varsa telefon ya da instagraminizi alip irtibati surdurebilir miyiz?

A serisi anakartında hız aşırtma(oc) yapılmıyor. B serisinde mhz değeri daha yüksek. A serisi anakartlar giriş seviyesi oluyor genelde ama sizin sistemdeki anakart işinizi görür. Fiyat farkı da ASUS Prime B650M-R bu modeli seçerseniz 1620tl oluyor.
bumudur hocam

bumudur hocam

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240722_161956_Chrome.jpg
    Screenshot_20240722_161956_Chrome.jpg
    55 KB · Görüntüleme: 25
Peki verdigimiz paraya değer mi fiyati
Ve yanlış anlamazsaniz siz bilgisayar hakkinda bilgili birine benziyorsunuz varsa telefon ya da instagraminizi alip irtibati surdurebilir miyiz?

bumudur hocam

bumudur hocam
Bence fiyat farkına değer ama sizi zorlayacaksa dediğim gibi a serisi olan da işinizi görür.
Forumda benden daha bilgili arkadaşlar da var. Onlardan da yardım alabilirsiniz. Herhangi bir problem olduğu zaman yine buradan etiket atarak soru sorabilirsiniz. Bilgim dahilinde olanlara cevap vermeye çalışırım.
İnstagramım: ofksenturk

Bence fiyat farkına değer ama sizi zorlayacaksa dediğim gibi a serisi olan da işinizi görür.
Forumda benden daha bilgili arkadaşlar da var. Onlardan da yardım alabilirsiniz. Herhangi bir problem olduğu zaman yine buradan etiket atarak soru sorabilirsiniz. Bilgim dahilinde olanlara cevap vermeye çalışırım.
Instagram'ım: Ofksenturk.

Tamamdir hocam cok sağ olun aliyosak iyisini alalim ben b seriyi aldim toplamda her şey 50.687₺tuttu butceyi astik ama guzel oldu elinize saglik.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı