Daredevil 3. sezondan önce The Defenders izlenmeli mi?

Makaleler
8
Selamlar, Daredevil 2. sezonu bitirdim ve 3'e geçmeden önce The Defenders izlemem gerektiğini öğrendim.
Sorun şu: The Defenders dizisine vakit harcamak istemiyorum. Zaten ortalama bir yapımmış. -IMDB puanları öyle söylüyor en azından :D- Eğer 3. sezon ile aralarında fazla bağlantı varsa izleyeceğim, ufak tefek gönderme falan varsa izlemek istemiyorum. Aralarında fazla bağlantı var mı? İlla izlemem lazım mı?

Hocam hortlatacağım ama görüşünü almak için. Öncelikle şunu söyleyeyim defenders ın adını yanlış koymuşlar dizinin adı Daredevil 2.5 olmalıydı çünkü resmen hikayenin tabanı daredevil den ilerliyor, hatta ve hatta **spoiler** dd nin en önemli karakterlerinden biri defenders'ta ölüyor... Neyse hocam üçüncü sezonu nasıl buldun? Ben o kadar kötü buldum ki kendi fikrime katılan birilerini bulmak için sanırım konu açacağım çünkü ne hikmetse herkes bayılmış :D

Hocam hortlatacağım ama görüşünü almak için. Öncelikle şunu söyleyeyim defenders ın adını yanlış koymuşlar dizinin adı Daredevil 2.5 olmalıydı çünkü resmen hikayenin tabanı daredevil den ilerliyor, hatta ve hatta **spoiler** dd nin en önemli karakterlerinden biri defenders'ta ölüyor... Neyse hocam üçüncü sezonu nasıl buldun? Ben o kadar kötü buldum ki kendi fikrime katılan birilerini bulmak için sanırım konu açacağım çünkü ne hikmetse herkes bayılmış :D
Ben beğendim. "I beat you" sahnesi bile yeter de artar benim için.

Bende sağlam bir hortlatma yapıp konu sahibinin konuma bakmasını rica ediyorum:

Daredevil çok güzel dizi de ondan. Filmden daha iyi kalite resmen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı