Dareu A950 Pro nasıl bağlanır?

Tamamdır, başka sorun varsa yardımcı olmaya çalışırım.
Güle güle kullan.

Bilmem ne olacak? 🤔
Sana yanlışlıkla 4KHz versiyonu gelmemiştir herhalde :D

Hocam farkı nereden anlarım :D

Son düzenleme:
İşlemcim i7 11700KF ama gene de peki.

Kaç saat gider şarj.

Driverı ayarlamalı mıyım?

Driver çok önemli değil, günlük 5-6 saat aktif kullanmama rağmen minimum 5-6 gün gidiyor şarjı. USB alıcısı nasıl çıkmadı onu anlamadım. Kutusunu düzgünce kontrol ettin mi?

Dosya Ekleri

• alıcı.jpg
    alıcı.jpg
    75,3 KB · Görüntüleme: 40
Driver çok önemli değil, günlük 5-6 saat aktif kullanmama rağmen minimum 5-6 gün gidiyor şarjı. USB alıcısı nasıl çıkmadı onu anlamadım. Kutusunu düzgünce kontrol ettin mi?

Hocam sanırım siz aldıktan sonra modelde değişikliğe gidilmiş, normalde uzatma adaptöründe 2 giriş olması gerekirken arkadaşınkinde tek giriş var.

Hocam sanırım siz aldıktan sonra modelde değişikliğe gidilmiş, normalde uzatma adaptöründe 2 giriş olması gerekirken arkadaşınkinde tek giriş var.

O çok lazım olan bir şey değil ki. Uzaktaysa frekansı arttırıyordu yanlış bilmiyorsam. 2.4GHz bağlantı için benim attığım ufak USB alıcısı olması gerekiyor.

O çok lazım olan bir şey değil ki. Uzaktaysa frekansı arttırıyordu yanlış bilmiyorsam. 2.4GHz bağlantı için benim attığım ufak USB alıcısı olması gerekiyor.

Bluetooth adaptör değil mi o bende zaten var kendisi geldi o yetmiyor mu ne almalıyım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı