Dareu EK75 alınır mı?

sertac44

Centipat
Daha fazla  
Fiyatı 1700 TL en fazla 2000 TL'ye çıkabilirim mekanik ve %75 %80 bir klavye istiyorum önerebileceğiniz başka bir şey var mı?

Yaşınız kaç bilmiyorum ama oyun için bu kadar pahalı klavyelere para vermeyin ben halen A101'den aldığım klavyeler ile Valorant ve Online günceldeki bütün oyunları oynayabiliyorum. Emin olun çok iyi oyuncuyumdur emin olabilirsiniz yani demek istediğim klavye oynatmaz istersen altın varaklı klavye yaptırın marifet sizde.

2000 lira bir klavye için gayet makul bütçe abartı değil. 200 liralık klavye de 3 aşağı 5 yukarı aynı işlevi görüyor ama premium deneyim yaşatmıyor. Düzgün bir klavyeye alıştıktan sonra o A101'deki klavyeye dokunmak bile istemezsiniz.

EK75 Pro alman daha iyi olur yazılım ve hotswap açısından connectgame üzerinden.

Sonuç olarak İngilizce bir klavye Türkçe klavye yaparken zorlanır mıyım yazılımı falan olsun.

EK75 Pro alman daha iyi olur yazılım ve hotswap açısından connectgame üzerinden.

Bir de site geri dönüş sağlamıyor falan diyorlar onun hakkında bir bilgin var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı