EK75 Pro alman daha iyi olur yazılım ve hotswap açısından connectgame üzerinden.Fiyatı 1700 TL en fazla 2000 TL'ye çıkabilirim mekanik ve %75 %80 bir klavye istiyorum önerebileceğiniz başka bir şey var mı?
EK75 Pro alman daha iyi olur yazılım ve hotswap açısından connectgame üzerinden.
F75 daha iyi bir klavye. Ama sifir satın almak daha garanti. Temiz bulduysanız Aula F75 daha iyi tabii.Hocam sizce EK75 Pro mu yoksa sarı siteden Aula F75 düşürmek mi?
Yaşınız kaç bilmiyorum ama oyun için bu kadar pahalı klavyelere para vermeyin ben halen A101'den aldığım klavyeler ile Valorant ve Online günceldeki bütün oyunları oynayabiliyorum. Emin olun çok iyi oyuncuyumdur emin olabilirsiniz yani demek istediğim klavye oynatmaz istersen altın varaklı klavye yaptırın marifet sizde.
EK75 Pro alman daha iyi olur yazılım ve hotswap açısından connectgame üzerinden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.