Şans verin bakalım? Bu işler şansa gelmez, adamın 1k parası gittikten sonra şansı mansı olmaz.Alınabilir. Şans verin bakalım.
![]()
DAREU EK75 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi - Dream Switch-Type-C - Siyah
DAREU EK75 Mekanik Oyuncu Klavyesi -2 taraflı RGB şerit - Dareu Dream Switch-Type-C -Mekanik Oyuncu Klavyesi Düzen %75 Ayar Düğmesi Her iki taraftaki ışık şeritlerinde 7 arka ışık modu + 3 aydınlatma modu Switch Dareu Dream'i Pre Lube ile Kullanım Keyfine Varın Ürün Açıklaması Bağlantı modu...shop.connectgame.com.tr
Şans verin bakalım? Bu işler şansa gelmez, adamın 1K parası gittikten sonra şansı mansı olmaz.
Bende EK75 aldım, bakacağım.
EK75 klavyeyi bir süre kullandım. Gerçekten 1k fiyata değecek bir klavye. Ben connectgame'den aldım bozuk gelmişti ses topu, sonra iade ettim.Kablosuz olanını almayı düşünüyorum sonucu paylaşabilme şansın var mı?
EK75 klavyeyi bir süre kullandım. Gerçekten 1K fiyata değecek bir klavye. Ben connectgame'den aldım bozuk gelmişti ses topu, sonra iade ettim.
Bir problem gözükmüyor, kablosuz olanı hakkında bilgim yok.
iadede sorun yaşattılar mıEK75 klavyeyi bir süre kullandım. Gerçekten 1k fiyata değecek bir klavye. Ben connectgame'den aldım bozuk gelmişti ses topu, sonra iade ettim.
Bir problem gözükmüyor, kablosuz olanı hakkında bilgim yok.
Hayır para iademi yaptılar.iadede sorun yaşattılar mı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.