xvortien
Kilopat
Daha fazla
Herkese oncelikle iyi gunler diliyorum. Baslikta belirttigim 2 klavye arasinda kaldim. Yuzdelik boyutlari disinda urun ve malzeme kalitesi, uzun sureli kullanim performansi acisindan degerlendirildiginde tercih etmem gereken urunun hangisi oldugu konusunda ikilemde kaliyorum. Kullanici yorumlari bu yuzden cok onemli. Hangi klavyenin daha iyi oldugu, tercih etmem gereken klavyenin hangisi oldugu konusunda fikirlerinize ihtiyacim var. Simdiden yorum yapan herkese tesekkur ediyorum.
www.itopya.com

Glorious GMMK2 QTR Modüler %96 Beyaz Türkçe Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Glorious GMMK2 QTR Modüler %96 Beyaz Türkçe Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat seçenekleri ile GLO-GMMK2-96-FOXW ITOPYA.COM'da

DAREU EK75 Pro - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - RGB - Dream Switch
Bağlantı: Bluetooth | Kablosuz| Usb C Tipi Yerleşim %75 Kompakt Tuş başlıkları: OEM Profili, PBT Double-Shot Yapı: Conta Montajlı Çalışırken değiştirilebilir anahtarları destekler ( Hot - Swap ) Entegre kullanışlı döner düğme Anahtar: DareU DREAM (Doğrusal) Pil: 3.750 mAh Arka plan LED'i: RGB...
shop.connectgame.com.tr

DAREU EK75 Pro Beyaz/Siyah - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - RGB -
Bağlantı: Bluetooth | Kablosuz| Usb C Tipi Yerleşim %75 Kompakt Tuş başlıkları: OEM Profili, PBT Double-Shot Yapı: Conta Montajlı Çalışırken değiştirilebilir anahtarları destekler ( Hot - Swap ) Entegre kullanışlı döner düğme Anahtar: DareU DREAM (Doğrusal) Pil: 3.750 mAh Arka plan LED'i: RGB...
shop.connectgame.com.tr
DAREU markali klavyenin ayni site uzerinde iki farkli fiyati bulunmakta. Tercih edersem ucuz olani sececegim.