Dareu EK75 RT alınır mı?

Hocam tabii ki kullanabilirsin zaten o sorun RT açıkken oluyor ama o sorun da yazılımsal bir şey yani düzeltilebilen bir şey yani klavyenin kendisinde fiziki olarak sorun yok

Ve kişiden kişiye değişiyor bazı kişilerde olmamış bazı kişilerde olmuş
Anladım yazılımından rt kapatabiliyorum yani teşekkürler cevap için

Son düzenleme:
Evet ama vazgeçtim ya rt takıntım yoktu zaten bu yay sesi vs de can sıktı. Ak820max almayı düşünüyorum ya da akko pc75 b plus
Hocam yay sesi hepsinde yok siz yorumlara çok takılmayın herkese farklı ürün geliyor örnek veriyorum bana gelen üründe de hafif yay sesi var ama Rt sorunu yok Bir de kaldı ki bu ürünler yayli olduğu için yay sesi gelmesi anlaşılabilir önemsiz bişey aşırı değilse aynı fiyatlara mekanik klavye alacağınıza manyetik almanızı tavsiye ederim gene de siz bilirsiniz eğer ürünü merak ediyorsanız video atabilirim yardımcı olacaksa şuan kullanmaktayim

Arkadaşlar benim klavyede ses azaltma ve yüksetlme çalışmıyor driver ile ilgili galiba 2 tane kullandım bugune kadar 2 sindede sorun oldu yaşayan ve çözen var mı acaba EK75 RT için konuşuyorum.

Arkadaşlar benim klavyede ses azaltma ve yüksetlme çalışmıyor driver ile ilgili galiba 2 tane kullandım bugune kadar 2 sindede sorun oldu yaşayan ve çözen var mı acaba EK75 RT için konuşuyorum.

Aynısı bende oluyor kabloyu klavyeden çıkar tak yapıyorum düzerliyor.

sağolasın hocam hangi driverı kullanıyorsun acaba hangi sürüm nereden indirebilriim.

Aynısı bende oluyor kabloyu klavyeden çıkar tak yapıyorum düzerliyor.

Oyun modu açıkken ses tekerleği otomatik devre dışı kalıyor bir de oyun modunu kapatıp deneyin.

Arkadaşlar bu klavyede snap tap vardır yüksek ihtimal nasıl açılıyor bilen var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı