Hocam tabii ki kullanabilirsin zaten o sorun RT açıkken oluyor ama o sorun da yazılımsal bir şey yani düzeltilebilen bir şey yani klavyenin kendisinde fiziki olarak sorun yok
Ve kişiden kişiye değişiyor bazı kişilerde olmamış bazı kişilerde olmuş
Hocam yay sesi hepsinde yok siz yorumlara çok takılmayın herkese farklı ürün geliyor örnek veriyorum bana gelen üründe de hafif yay sesi var ama Rt sorunu yok Bir de kaldı ki bu ürünler yayli olduğu için yay sesi gelmesi anlaşılabilir önemsiz bişey aşırı değilse aynı fiyatlara mekanik klavye alacağınıza manyetik almanızı tavsiye ederim gene de siz bilirsiniz eğer ürünü merak ediyorsanız video atabilirim yardımcı olacaksa şuan kullanmaktayim
@Emirbey1@judgmennt hocam sorunlar devam ediyor mu
Hocam lanet edenler var çok arada kaldım benim sorum şu, diyelimki rt sağlıklı çalışmıyor ben bu rt özelliğini devre dışı bırakıp mekanik gibi kullanabilir miyim
Arkadaşlar benim klavyede ses azaltma ve yüksetlme çalışmıyor driver ile ilgili galiba 2 tane kullandım bugune kadar 2 sindede sorun oldu yaşayan ve çözen var mı acaba EK75 RT için konuşuyorum.
Arkadaşlar benim klavyede ses azaltma ve yüksetlme çalışmıyor driver ile ilgili galiba 2 tane kullandım bugune kadar 2 sindede sorun oldu yaşayan ve çözen var mı acaba EK75 RT için konuşuyorum.
Merhaba Dareu markasının EK75 RT ürününü satın aldıysanız ve Firmware güncellemesi sonrası problemler yaşıyorsanız gösterdiğim adımları uygulayarak sorunlarınızı ortadan kaldırabilirsiniz. Öncelikle All in One programından sırasıyla ayarlar / reset & Update olarak ilerleyin ve Firmware...
Merhaba Dareu markasının EK75 RT ürününü satın aldıysanız ve Firmware güncellemesi sonrası problemler yaşıyorsanız gösterdiğim adımları uygulayarak sorunlarınızı ortadan kaldırabilirsiniz. Öncelikle All in One programından sırasıyla ayarlar / reset & Update olarak ilerleyin ve Firmware...