Dareu EK75 RT alınır mı?

sabrivatansever

Yoctopat
Yazılım ve oyun için klavye bakıyordum, bu klavye tuşları şeffafımsı oldugu icin dikkatimi cekti. Öncelikle forumda bu klavye ile sorun yaşayan çok kişi gördüm bir konuda, klavye sorunlu mu ve manyetik switchin red switch ile farkı ne oluyor tam olarak? Bir de ürün bu linkte 2500 lirayken diğer sitelerde 5000 lira falan, bu sitede (connectgame) bu kadar ucuz olmasının sebebi nedir? Site güvenilir değilse üründen vazgeçeceğim çünkü 4000-5000 bütçemi aşıyor. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Yazılım ve oyun için klavye bakıyordum, bu klavye tuşları şeffafımsı oldugu icin dikkatimi cekti. Öncelikle forumda bu klavye ile sorun yaşayan çok kişi gördüm bir konuda, klavye sorunlu mu ve manyetik switchin red switch ile farkı ne oluyor tam olarak? Bir de ürün bu linkte 2500 lirayken diğer sitelerde 5000 lira falan, bu sitede (connectgame) bu kadar ucuz olmasının sebebi nedir? Site güvenilir değilse üründen vazgeçeceğim çünkü 4000-5000 bütçemi aşıyor. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Hayır alınmaz, sorunları var o klavyenin.

Kronik sorunu mu var yoksa bazılarına sorunlu mu gidiyor?

Işık geçirten başka model bulamadığım için tercih edecektim.

Hayır direkt klavye sorunlu. Işık geçiren keycapsleri Temu'dan veya AliExpress'ten bulursunuz o kolay. Bütçeniz Max kaç lira olur bir de boyut tercihiniz nedir?

Hayır direkt klavye sorunlu. Işık geçiren keycapsleri Temu'dan veya AliExpress'ten bulursunuz o kolay. Bütçeniz Max kaç lira olur bir de boyut tercihiniz nedir?
Hocam vallah bulamıyorum istediğim gibi bir klavye.İngilizce kablosuz yüzde 65 ya da 75 beyaz keycapsli shine trough klavye istiyorum.Bütçem max 2500

rk r65 klavyenin yanina hyperx puding beyaz keycaps dusunuyodum sizce renk uyar mı?

Hocam vallah bulamıyorum istediğim gibi bir klavye. İngilizce kablosuz yüzde 65 ya da 75 beyaz keycapsli shine trough klavye istiyorum. Bütçem maksimum 2500

Rk R65 klavyenin yanina HyperX puding beyaz keycaps dusunuyordum sizce renk uyar mı?

Bakayım hocam birazdan yemek yiyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı