Dareu EK871GTR vs GK61

Bu iki klavyeden birisini almayı düşünüyorum. GK61 red switch 1020 TL civarına geliyor. Hangisi daha iyi olur?
GK61 yurtdışından geliyor yanlış hatırlamıyorsam 3 pin hot swap desteği var rgb vs vs. EK871GTR 3 modlu 3 5 pin desteği var Switchleri ortalama üstü keycapler abs. Bu bütçede EK871GTR daha mantıklı.

Dün gece 1 civarı.
Hocam arayın bir sorun isterseniz. Bugün verilmiş olması gerekiyor kargoya. Ben sipariş verdim ertesi gün elime geçti çünkü connectgame tarafından tarafıma bir mesaj gelmedi fakat yurtiçinden kargonun teslim alındığına dair mesaj gelmişti.

GK61 yurtdışından geliyor yanlış hatırlamıyorsam 3 pin hot swap desteği var rgb vs vs. EK871GTR 3 modlu 3 5 pin desteği var Switchleri ortalama üstü keycapler abs. Bu bütçede EK871GTR daha mantıklı.
Almış zaten hocam 871GTR'yi de kargoya verildiğine dair mesaj gelmemiş.

Hocam arayın bir sorun isterseniz. Bugün verilmiş olması gerekiyor kargoya. Ben sipariş verdim ertesi gün elime geçti çünkü connectgame tarafından tarafıma bir mesaj gelmedi fakat yurtiçinden kargonun teslim alındığına dair mesaj gelmişti.

Almış zaten hocam 871GTR'yi de kargoya verildiğine dair mesaj gelmemiş.

Bugün e-posta attım fakat akşam SMS geleceği söylendi. Gelmedi galiba kargoya vermediler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı