Dareu markasının iade sistemi nasıldır?

d4reu

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben dareu marka A950 Pro 1K Hz mouse almaya karar verdim fakat alacağım site Dareu A950 Pro Ultra Hafif Wireless Gaming Mouse - Beyaz Connect Game olduğu için içimde şüphe oluştu.
Forumda bazı kişiler dareu globale yazarsan yenisini gönderiyor dediler fakat söyleyen kişi sayısı çok az idi o yüzden tam güven sağlayamadım.
Gercekten öyle mi öyleyse söyleyebilir misiniz?
@382019 Hocam sizinde klavye mouse gibi konularda bilgili olduğunuzu gördüm bilgi verebilir misiniz?

Son düzenleme:
Yeni ürün gönderimi hakkında pek bilgim yok, ConnectGame aslında güvenilir. Ancak ulaşımı zor, mail atarsanız geri dönüş sağlıyorlar ama. Öyle dolandırıcılık gibi bir şey söz konusu değil.

Esnaf tabiri, resmiyeti olmayan/küçük çaplı satışlar yapan satış yerlerine de denir.
Yazıyı okuduysanız Amazon diyorum. Connectgame kim? Amazon'un rekabeti mi? Kurumsal olarak o kadar büyümüş bir şirket de ben mi bilmiyorum? Esnafın iş ahlakı bellidir. Amazon kurumsal ve müşteri hizmetlerine istediğin zaman ulaşılıyor. Konuşmaya gerek yok.

Resmiyeti olmayan diye de bir şey yok bu arada. Bütün esnaflar vergi levhası ile satışını yapıyor.

Yazıyı okuduysanız Amazon diyorum. Connectgame kim? Amazon'un rekabeti mi? Kurumsal olarak o kadar büyümüş bir şirket de ben mi bilmiyorum? Esnafın iş ahlakı bellidir. Amazon kurumsal ve müşteri hizmetlerine istediğin zaman ulaşılıyor. Konuşmaya gerek yok.
Amazon ile bir tutuyorum falan demedim. ConnectGame'in esnaflikla alakasi olmadigini söylüyorum.

Kurumsal olarak o kadar büyümüş bir şirket de ben mi bilmiyorum?
Evet, büyük bir firma. Ana sayfaya girip aşağı inerseniz ConnectGame ile birlikte iş birliği olan firmaları görürsünüz.

Amazon ile bir tutuyorum falan demedim. ConnectGame'in esnaflikla alakasi olmadigini söylüyorum.

Evet, büyük bir firma. Ana sayfaya girip aşağı inerseniz ConnectGame ile birlikte iş birliği olan firmaları görürsünüz.
Hiçbir şey ifade etmiyor. Konuda sorulan şey belli. İade nasıl olur diye sormuş. Tartışmasız kimin iadede sıkıntı çıkartmayacağı belli. Esnaftan alıp, iade için 8 ay THH ile uğraşmak isteyen esnaftan alır.

Hiçbir şey ifade etmiyor. Konuda sorulan şey belli. İade nasıl olur diye sormuş. Tartışmasız kimin iadede sıkıntı çıkartmayacağı belli. Esnaftan alıp, iade için 8 ay THH ile uğraşmak isteyen esnaftan alır.
THH en fazla 6 ay sürüyor zaten, ki artık max 1-1.5 aya sonuçlanıyor THH raporları. Ki ConnectGame'den ürün aldın mı ki de böyle ifadeler kullaniyorsun adamlar hakkında? @cumali_032 deneyimlemişti, o daha iyi biliyor iade sürecini ConnectGame'in.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı