Dareu markasının iade sistemi nasıldır?

THH en fazla 6 ay sürüyor zaten, ki artık max 1-1.5 aya sonuçlanıyor THH raporları. Ki ConnectGame'den ürün aldın mı ki de böyle ifadeler kullaniyorsun adamlar hakkında? @cumali_032 deneyimlemişti, o daha iyi biliyor iade sürecini ConnectGame'in.
Büyük bir firma diyip ''adamlar'' diye tabir etmen manidar olmuş. Neyse diyecek bir şey yok. Esnaftan alırsanız iade edersiniz 1 2 ay THH ile uğraşıp eğer sıkıntı çıkartırsa adamlar. Arkadaşın dediği gibi 8 ay değilmiş. 1 veya 2 aya hallediyorlarmış.

Rezillik. Bir de savunuyordunuz.

Son düzenleme:
Büyük bir firma diyip ''adamlar'' diye tabir etmen manidar olmuş.
Ne diye hitap etmemi bekliyordun mesela?

Büyük bir firma diyip ''adamlar'' diye tabir etmen manidar olmuş. Neyse diyecek bir şey yok. Esnaftan alırsanız iade edersiniz 1 2 ay THH ile uğraşıp eğer sıkıntı çıkartırsa adamlar. Arkadaşın dediği gibi 8 ay değilmiş. 1 veya 2 aya hallediyorlarmış.
Sıkıntı çıkaracaklarina nasıl bu kadar eminsin ben onu anlamıyorum 🤣 Hadi diyelim esnaflar, her esnaf o malum dolandırıcı mahalle bilgisayarcıları değil.

Rezillik. Bir de savunuyordunuz.
Şikayetvar'a şikayet için yazılıyor doğal olarak değil mi? Şikayetvar'da markayi öven de bulamazsiniz doğal olarak. Şikayetvar üzerinde Technopat için de şikayetler var 🤣

Ne diye hitap etmemi bekliyordun mesela?

Sıkıntı çıkaracaklarina nasıl bu kadar eminsin ben onu anlamıyorum 🤣 Hadi diyelim esnaflar, her esnaf o malum dolandırıcı mahalle bilgisayarcıları değil.

Şikayetvar'a şikayet için yazılıyor doğal olarak değil mi? Şikayetvar'da markayi öven bulamazsiniz doğal olarak. Şikayetvar üzerinde Technopat için de şikayetler var 🤣
Çok zor değil hatalı olduğunu kabul etmek.

Arkadaşlar ben dareu marka A950 Pro 1K Hz mouse almaya karar verdim fakat alacağım site Dareu A950 Pro Ultra Hafif Wireless Gaming Mouse - Beyaz Connect Game olduğu için içimde şüphe oluştu.
Forumda bazı kişiler dareu globale yazarsan yenisini gönderiyor dediler fakat söyleyen kişi sayısı çok az idi o yüzden tam güven sağlayamadım.
Gercekten öyle mi öyleyse söyleyebilir misiniz?
@382019 Hocam sizinde klavye mouse gibi konularda bilgili olduğunuzu gördüm bilgi verebilir misiniz?
Merhaba. Ben connectgame üzerinden alışveriş yaptım. Endgame XM2WE adlı fareyi almıştım. Memnun kaldım hala kullaniyorum ilk günkü gibi. Sonra dareu marka klavye almıştım. Klavyenin sadece ses topunun orta tuşu tutukluluk yapıyordu. Bende mail üzerinden anlatarak izah ettim. Sonra yolladım para iadesini sağladılar. Keyfi iade yaparsanız iade almayabilirler, ben bir sorununu göremedim şimdiye kadar..

Her firma her müşteriyi memnun edemez, bunu da belirteyim.
Arkadaşlar yazamadım bir gündür kusura bakmayın.
En sonunda internet sitesinden değil de connect game ' in hepsiburada hesabından almayı düşündüm ve siparişi verdim.
Hepinize teşekkürlerimi iletmek istiyorum hepinizin ayrı ayrı yardımları oldu teşekkürler.

Bu arada hocam konudan alakasız ama farenin yanına klavye olarak Yunzii X75 Mekanik Klavye almayı düşündüm 3k üstüne de çıkamam sizce nasıl bir ikili?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı