Dark 500W Dark Force alınır mı?

10-14 yaş aralığında olmamam dışında bir sıkıntı var mı?

Eğer bu yaşlardan küçükseniz sıkıntı yok. Ama eğer büyükseniz sıkıntı büyük. Çünkü bu firmanın savunulacak bir tarafı yok. Esnaf mantığı ile çalışan heriflerden bahsediyoruz. Kurumsallıktan uzak.

Eğer bu yaşlardan küçükseniz sıkıntı yok. Ama eğer büyükseniz sıkıntı büyük. Çünkü bu firmanın savunulacak bir tarafı yok. Esnaf mantığı ile çalışan heriflerden bahsediyoruz. Kurumsallıktan uzak.

Teknobiyotik'ten 3 kere alışveriş yaptım arkadaşlarımda buradan yapıyor gerektıgınde garantiye gönderıyoruz hiç sıkıntısı yok başkalarında sorun oldu diye diğerlerindede olacak diye bir şey yok.

Malasef hak ettiği değeri göremeyen bir firma.

Siz bunu söyledikten sonra tekn*biyotik sitesine gireyim dedim ki girmez olaydım. Bu arkadaşlar maalesef Arctic markasının distribütör firması olmuş. Yandık ki ne yandık. Daha şimdiden piyasadaki malları iki katı fiyatına satmaya başlamışlar. Piyasaya da büyük ihtimal mal vermeyecek. Savunmaya devam.

Siz bunu söyledikten sonra tekn*biyotik sitesine gireyim dedim ki girmez olaydım. Bu arkadaşlar maalesef Arctic markasının distribütör firması olmuş. Yandık ki ne yandık. Daha şimdiden piyasadaki malları iki katı fiyatına satmaya başlamışlar. Piyasaya da büyük ihtimal mal vermeyecek. Savunmaya devam.
Çok sert ve kesin davranışlar sergiliyorsunuz ,firmalar çoğunlukla kendini geliştirir ,ilk çıktığı günlerde herhangi bir hata yaptı diye hiç bir alışveriş yapmayacak mıyız?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı