Çözüldü Epic Games Dark and Darker artık oynanamayacak mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

The_Türk

Hectopat
Yer
Türkiye
Selamlar. Geçenlerde Epic'ten şöyle bir mail geldi:

Screenshot-2025-06-21-005321.png

Dark and Darker oyunu artık Epic'ten alınamayacak anladığım kadarıyla. Peki önceden alındıysa oynamaya devam edebilecek miyiz? Yoksa oyun tamamen kaldırılıyor mu?

Teşekkürler.

Çözüm
Sitesine baktım, Launcher indirme seçeneği var yani kendi sitesinden kaldırmadıkları sürece oynayabilirsiniz gibi duruyor. Ancak mahkeme kararı orayı da etkilerse tamamen gider mi belirsiz.
Oyun hem kütüphanenizden kaldırılacak hem de oyunu oynayamayacaksınız.

Sitesine baktım, Launcher indirme seçeneği var yani kendi sitesinden kaldırmadıkları sürece oynayabilirsiniz gibi duruyor. Ancak mahkeme kararı orayı da etkilerse tamamen gider mi belirsiz.

Çözüm
@The_Türk, mesajda Epic Games mağazasından oynamayacağınız yazıyor ve oyunun oyun içi yükseltmesi de sizlere iade olacak satın aldıysanız eğer. Orijinal ödeme yönteminize iade yapılacak. Olmazsa da Epic Games bakiyenize iade yapılıyor.

Mağazadan kaldırılmış ama benim hesabımda hâlâ duruyor

@The_Türk, mesajda Epic Games mağazasında oynayamayacağınız yazıyor. Epic Games mağazasından kaldırılıyor ve iadesini de Epic Games bakiyesine alacaksınız. Orijinal ödeme yöntemine iade yapılacak. Eğer olmazsa Epic Games bakiyesine alacaksınız.

Düzeltme: Sanırım oyun içi yükseltme varsa onun iadesi yapılacak, oyunu oynamadığım için bilmiyorum. Oyunun oyun içi yükseltmesi var mıydı?
Evet oyun içi Legendary Upgrade var yaklaşık 1000 TL olması lazım

Mağazadan kaldırılmış ama benim hesabımda hâlâ duruyor

Şimdilik mağazadan kaldırılmış. 1 Kasım 2025'de kütüphaneden kaldırılacak. On November kısmı okuyabilirsiniz.

yaklaşık 1000 TL olması lazım

Onun da iadesini yapacaklar. Oyun F2P, iadesini yapmasalar yapmazlardı. Müşteri memnuniyeti doğrultusunda yapacaklar, takdir ettim.

Şimdilik mağazadan kaldırılmış. 1 Kasım 2025'de kütüphaneden kaldırılacak. On November kısmı okuyabilirsiniz.

Onun da iadesini yapacaklar. Oyun F2P, iadesini yapmasalar yapmazlardı. Müşteri memnuniyeti doğrultusunda yapacaklar, takdir ettim.
Epic zamanında bedava vermişti yine de 1000 TL iade eder mi 😂

@LifeAnDeatH, para vermişseniz eder. Vermemişseniz niye etsin? 🤣

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı