Çözüldü Dark ARGB Hub'a 8 fan nasıl takılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TheErdem

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Dark Guardian Pro kasa kullanıyorum. Bu kasayı ilk satın aldığım zaman içinde Dark ARGB hub'a bağlı şekilde 4 tane Dark twister ARGB fan ile geldi.
Sonrasında ben bu kasaya 2 tane daha aynı fanlardan ekledim. Hub'da 6 tane fan girişi vardı ve 6'sı da doldu.

Ama kullandığım kasanın 8 tane fan yeri var. Açıklamasında da toplam 8 fan takılabilir yazıyordu.

Şimdi ben bu kasaya 2 fan daha takmak istiyorum. ama Hub'da yeterli alan yok. Kasayı Teknobiyotik'ten satın almıştım ve defalarca iletişime geçtiğim halde herhangi bir yanıt verilmedi. Sitelerinden destek talebi açtım 2 tane soru sordum. Tek birine cevap verdiler onu da doğru düzgün vermemişler. Dediklerini anlamadım daha detaylı söylemelerini istedim destek talebini kapattılar. İletişim hattından 3 kere aradım 3'ünde de açmadılar. E-posta gönderdim yanlış birime göndermişim, 10 dakika içerisinde hemen cevap verdiler. info@teknobiyotik.com adresine göndermeniz lazım diye. Dedikleri adrese gönderdim 20 gündür cevap yok. Açıkçası teknobiyotiğin destek hattı iyi diye biliyordum ama hiç de öyle değilmiş.

Bu işi nasıl hallederim, çoğaltıcı kullanabilir miyim?
İnternette çoğaltıcılara baktım ama portlar uyuyor mu anlayamadım. Fanların da 2 tane kablosu var.
yardımcı olursanız sevinirim.

Kasa:
Dark Guardian PRO 4x12cm Adreslenebilir RGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGRPRO) | Teknobiyotik
hub: fan:

Çözüm
Hocam çözümü çok basit aslında. Sadece Y tipi bir çoğaltıcı almanız yeterli:

Ana kartınızda boşta bir fan girişi mevcutsa ondan çoğaltabilirsiniz. Eğer yoksa Hub üzerinden bir girişe de bağlayabilirsiniz. HUB satadan güç aldığı için yeterli gelecektir.

Diğer ikisini anakarta SYS fandan takamıyor musun?
Tekno biyotikden yardım istemek putdan yardım istemek gibi bir şey satarken Avrupa insanı sattıktan sonra Türk esnafı kendim fan aldım oradan biliyorum.

Hocam çözümü çok basit aslında. Sadece Y tipi bir çoğaltıcı almanız yeterli:

Ana kartınızda boşta bir fan girişi mevcutsa ondan çoğaltabilirsiniz. Eğer yoksa Hub üzerinden bir girişe de bağlayabilirsiniz. HUB satadan güç aldığı için yeterli gelecektir.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…