Dark Cubix kasaya Optik Sürücü Takmak

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar, benim kafama bir soru takıldı sorum; Dark Cubix adındaki micro-atx kasaya ne tür optik sürücü takmam lazım? Bazı minik kasalarda slim türden optik sürücü takılıyor o yüzden kafama takıldı. Sitesine baktım pek birşey anlamadım o yüzden buraya yazıyorum.

Her ne kadar istediğiniz tavsiye farklı olsa da; harici bir optik sürücü almanızı tavsiye ederim. Tabi spesifik bir engel yoksa. Diğer cihazlarda da kullanma şansınız olur.

Her ne kadar istediğiniz tavsiye farklı olsa da; harici bir optik sürücü almanızı tavsiye ederim. Tabi spesifik bir engel yoksa. Diğer cihazlarda da kullanma şansınız olur.
Harici sürücüler çok pahalıymış alamam maalesef. Benim eski sistemdeki standart optik sürücü bu kasaya sığar mı?

Sitesinde 5.25" optik sürücü destekliyor diyordu. İnternette 5.25" optik sürücü diye arattığımda birşey çıkmadı o yüzden bu konuyu açtım.

Kasanın optik sürücü bölmesi var mı? Ben de baktım ancak bir bilgi bulamadım.
Optik sürücü galiba güç tuşunun altındaki boş kısım olabilir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı