Dark Diamond Pro alınır mı?

Performans olarak diyebileceğim bir şey yok. Herşey ortada zaten. Çok memnunum. 8GB RAM daha eklersen tadından yenmez.

arkadaşlar ben de yeni sistem topluyorum. efektif ve şık bir kasa düşünüyorum. fiyat max 400TL.
dark n10 pro ve dark diamond pro arasında kaldım ancak mesajlarda dark guardian mini öneren birisi de olmuştu. sizce hangisi olmalı? veya başka marka önerir misiniz?
sistem temel özellikleri:
amd ryzen 5 3600 işlemci
msi mpg x570 gaming edge wifi am4 atx anakart
sapphire nitro rx 5700 xt ekran kartı
corsair vengeance rgb pro 3200 mhz 2x8gb ram

Alacak varsa almasın. Hava almıyor. Alternatif olarak Zalman N3, Sharkoon RGB Flow, Anakart destekliyorsa Dark Guardian Mini gibi kasalar mevcut.

Alacak varsa almasın. Hava almıyor. Alternatif olarak Zalman N3, Sharkoon RGB Flow, Anakart destekliyorsa Dark Guardian Mini gibi kasalar mevcut.
Öndeki o aptal plastik şeyi çıkarınca çok güzel hava alıyor Hangi akılla yapmışlar anlamadım ama fiyatına göre güzel kasa. Tabi zamanında 250TL'den satılıyordu o yüzden güzel diyorum şuan 300-400TL falan sanırım şuan alınmaz.

Kasa modlamayı bilene güzel kasa tabii Ön tarafa bi' Mesh takılsa fena olmaz.

Kasa modlamak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…