Dark Diamond Pro alınır mı?

GTX 1050 Ti :D

Kilopat
Son düzenleyen: Moderatör:
Olay marka takıntısı değil, kasanın adam akıllı bir hava akışı bulunmuyor. Marka takıntısı olan birisi Dark Guardian'a bile çöp der. F/P olarak Aerocool One Frost öneririm. 360 TL'den 400 yapmış hemen fırsatçı hepsiburada.

Önde hava alan yeri pek bulunmuyor. O yüzden iyi hava almıyor olma ihtimali yüksek.

Aerocool One Frost alın hiç düşünmeyin derim. Ön tarafı mesh, hem PSU için hemde üst tarafta olmak üzere 2 adet toz filtresi var. Kasanın içerisinde PSU cover kısmı var ve 364 TL. Benim şu anda kullanıp çile çektiğim Spec 05'den iyi olduğuna inanıyorum bu kasanın. Aerocool One Frost fiyatına göre çok iyi özelliklere sahip.

Ben olsaydım Aerocool One Frost alırdım. Mesh olması falan büyük bir artı.
Hocam bu kasayı önermenizin nedeni ne? Yani dark guardian ile karşılaştırınca baya eksisi var. İçinde fan kontrolcü bile yok. Fanları güç kaynağına böyle bağlamak zorundasınız. Son hızda dönüyorlar sürekli. Yanlış bilmiyorsam ışıkları da kontrol edilemiyor. Yargılamak amacıyla değil gerçekten merak ettim. Fiyat olarak guardian ile aynılar. Teknobiyotik'de 395'e bulunuyor.

Guardian'da alınabilir tabii. Ancak Dark firmasının ürünleri bana pahalı geliyor. Bu kötü anlamda değil. Evet Guardian güzel ancak fiyatı biraz daha düşük tutulsa iyi olurmuş.

Dark Guardian Pro aRGB versiyonu çıkmış. Onada bir göz gezdirebilirsin.

Bu kasa 364 TL. Bu ürünler F/P işte kardeşim. Eğer öyle kontrolcüler felan istiyorsan parana kıyacaksın. RGB ışıkları kontrol edemiyor olmak ise dert değil. Diamond Pro alıp sıcak bileşenlere sahip olmaktansa bu kasayı alırım daha iyi.

Birde Diamond Pro’nun ledleride kontrol edilmiyor. Yani o parayı vereceğime 200 daha ekler Guardian Pro aRGB almak daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…