Dark Diamond Pro alınır mı?

Bu kasayı bir iş arkadaşımın oğlunun bilgisayarında kullandık. Hava akışı çok fazla değil ancak yeterli oluyor (genelde). Ancak metal kalitesi çok düşük. Kağıt gibi yamuluyor hemen. Birazcık daha üzerine eklemenizde fayda var.

Bu kasa 364 TL. Bu ürünler F/P işte kardeşim. Eğer öyle kontrolcüler felan istiyorsan parana kıyacaksın. RGB ışıkları kontrol edemiyor olmak ise dert değil. Diamond Pro alıp sıcak bileşenlere sahip olmaktansa bu kasayı alırım daha iyi.
Guardian'da kontrolcü var. Işıkları ve hızı kontrol edebiliyorsun, zaten 365'e kadar çıkmışsan 30 TL daha verilebilir. Tek sorun fan değil aero daha dar bir kasa iç uzunluğu 33 santim, dark 38.

Dark'ta karar kıldıysanız Guardian Mini'ye bakın. Bana kalırsa Aerocool One Frost daha mantıklı. Ha, kontrolcü olsun diyorsanız Aerocool One Eclipse alacaksınız bütçeyi arttırıp ama bence hiç gerek yok. Bütçe varsa Aerocool Airhawk Duo öneririm. Aşırı memnunum.

One Frost önerip durmayın devamlı. O fiyata Pure Steel RGB var, DC Earlkase ile 3 adet OEM ARGB Fan alınabilir, Ranker Cygnus ARGB TG alınabilir, DG7000-G RGB alınabilir. Bunların hepsi daha iyi tercihler.

One Frost önerip durmayın devamlı. O fiyata Pure Steel RGB var, DC Earlkase ile 3 adet OEM ARGB Fan alınabilir, Ranker Cygnus ARGB TG alınabilir, DG7000-G RGB alınabilir. Bunların hepsi daha iyi tercihler.
Pure Steel RGB ve Dc Earlkase acaba nereden hava alıyor? DG7000-G fiyatına göre pek iyi değil, artık CD okuyucu kullanan kalmadı bu kasayı almak mantıksız olur. Önü kapalı olan ve hava almayan bir kasayı önermeniz ve ''Daha iyi tercihler'' olarak nitelendirmeniz çok ilginç...

Pure Steel RGB ve DC Earlkase acaba nereden hava alıyor? DG7000-G fiyatına göre pek iyi değil, artık CD okuyucu kullanan kalmadı bu kasayı almak mantıksız olur. Önü kapalı olan ve hava almayan bir kasayı önermeniz ve ''Daha iyi tercihler'' olarak nitelendirmeniz çok ilginç...
Pure Steel RGB alttan (filtreli açık panel) ve yandan (açık panel) hava alıyor. Ekran kartına direkt hava üflüyor. Üstelik fanların ışık ve motor bağlantıları ayrı, ucuz bir PWM çoklayıcı aparatla kontrol edebilirsiniz hızını. Earlkase önden alıyor, arka ve üstten atıyor havayı. DG7000-G mesh panel ve 14cm fanlara sahip. Nasıl hava almıyor?
Hocam tam ben yazacaktım. Eline koluna sağlık.
Pure Steel hava almıyor demeye çalışmışsınız. Kendi kullandığım kasayı mı bilmeyeceğim?

Earlkasenin tek hava alabileceği yer sadece alt tarafta ve o kadar. Oradan giren havayla bütün sistem 50 derece çalışır herhalde zaten. Pure Steel RGB'nin resimlerine bakıldığında en ufak bir açıklık gözükmüyor, kasanın yan tarafının gösterildiği bir resimde yok kullanıcı nasıl anlayacak oradan hava aldığını? DG7000-G için hava almıyor demedim, günümüzde artık CD okuyucular eskisi kadar çok kullanılmıyor ve oyun oynayan birisinin zaten bununla neredeyse işi olmaz, böyle bir kasaya yatırım yapmanın anlamı yok dedim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı