Dark diamond Pro mesh kasa için 4 fan yeterli mi?

Makaleler
2
Yer
Universitetet i Agder
Dark Diamond Pro Mesh 4 adet fanla geliyormuş. Kasanın hava akışı iyi gözüküyor ve önü meshten yapılı olduğu için bir sorun yaşayacağımı zannetmiyorum ama sorayım dedim. Bu 4 fan yeterli olur mu? Eğer yetmezse 1-2 fan daha ekleyebilirim. Ve Bu linkteki güç kaynağı bu kasaya rahatlıkla sığar mı?

Yeterli.

Linkteki PSU'da sığmakta.

Kasanın içi püfür püfür. Güzel kasadır.

Yalnız bu bundle daha ucuza geliyor. Bir bakın isterseniz.

Sığar ama daha iyi bir PSU ile daha ucuza alma şansın var.
İçine hangi GPU'yu takacağını bilmesem de 4 fan büyük ihtimalle yeterli gelecektir.

Yeterli.

Linkteki PSU'da sığmakta.

Kasanın içi püfür püfür. Güzel kasadır.

Yalnız bu bundle daha ucuza geliyor. Bir bakın isterseniz.
Teşekkürler. Aerocool güç kaynağı kaliteli midir? Öyleyse bunu alacağım direkt.
Sığar ama daha iyi bir PSU ile daha ucuza alma şansın var.
İçine hangi GPU'yu takacağını bilmesem de 4 fan büyük ihtimalle yeterli gelecektir.
RX 570'i takacağım dolayısıyla hiç ama hiç ısınma sorunuyla karşılaşmak istemiyorum. Tavsiye için teşekkürler hocam.

Teşekkürler. Aerocool güç kaynağı kaliteli midir? Öyleyse bunu alacağım direkt.

RX 570'i takacağım dolayısıyla hiç ama hiç ısınma sorunuyla karşılaşmak istemiyorum. Tavsiye için teşekkürler hocam.
İçinde Aerocool'un Aero White serisinden 650W, 80+ sertifikasına sahip güç kaynağı var.
Gayet kaliteli bir ürün. Şüphelenmenize gerek yok.

dostum kasayı aldın mı nasıl memnun musun sıcaklığından kullanışından kalitesinden
Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum kasayı hocam. Masama sığması için biraz küçük bir kasa ve hava akışı iyi bir kasa istemiştim. Ve bu kasa benim kriterlerimi fazlasıyla karşıladı. RX 570 gibi bir ekran kartına sahip olduğum için, eskiden oyunları Ultra'ya çektiğimde sıcaklık 84-85'i buluyordu. Şimdi ise en fazla 75 dereceleri görüyor. Örnek verirsem The Witcher 3'ü Ultra ve Yüksek ayarlarda oynuyorum. Sıcaklık 65-70 aralarında geziniyor. Önünde, altında, üstünde boşluklar olduğu için çok iyi bir hava akışı oluyor benim için. Ve sıcaklık derdi falan kalmıyor. Zaten 4 fanlı bir biçimde geliyor, ben de ekstra bir fan almadım. Fanların rengi değişmiyor. Tek eksisi bu olabilir fakat benim için renkten daha çok hava akışı önemli. Kısacası gayet memnunum. Bu fiyat bandında hava akışı için alınabilecek en iyi kasalardan bir tanesi. Tavsiye ediyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı