Teşekkürler. Aerocool güç kaynağı kaliteli midir? Öyleyse bunu alacağım direkt.Yeterli.
Linkteki PSU'da sığmakta.
Kasanın içi püfür püfür. Güzel kasadır.
Yalnız bu bundle daha ucuza geliyor. Bir bakın isterseniz.
![]()
Dark Diamond PRO Mesh 650W 4x12cm FRGB Fan, Full Akrilik Yan Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHDIAMONDPROMS650W) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } Yeni Dark DIAMOND PRO MESH 4x12cm FRGB...www.teknobiyotik.com
RX 570'i takacağım dolayısıyla hiç ama hiç ısınma sorunuyla karşılaşmak istemiyorum. Tavsiye için teşekkürler hocam.Sığar ama daha iyi bir PSU ile daha ucuza alma şansın var.
İçine hangi GPU'yu takacağını bilmesem de 4 fan büyük ihtimalle yeterli gelecektir.![]()
Dark Diamond PRO Mesh 650W 4x12cm FRGB Fan, Full Akrilik Yan Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHDIAMONDPROMS650W) - Kasa - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } Yeni Dark DIAMOND PRO MESH 4x12cm FRGB...www.teknobiyotik.com
İçinde Aerocool'un Aero White serisinden 650W, 80+ sertifikasına sahip güç kaynağı var.Teşekkürler. Aerocool güç kaynağı kaliteli midir? Öyleyse bunu alacağım direkt.
RX 570'i takacağım dolayısıyla hiç ama hiç ısınma sorunuyla karşılaşmak istemiyorum. Tavsiye için teşekkürler hocam.
Cevabınız için teşekkürler hocam. Bu kasayı alıyorum yarın.İçinde Aerocool'un Aero White serisinden 650W, 80+ sertifikasına sahip güç kaynağı var.
Gayet kaliteli bir ürün. Şüphelenmenize gerek yok.
dostum kasayı aldın mı nasıl memnun musun sıcaklığından kullanışından kalitesindenCevabınız için teşekkürler hocam. Bu kasayı alıyorum yarın.
Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum kasayı hocam. Masama sığması için biraz küçük bir kasa ve hava akışı iyi bir kasa istemiştim. Ve bu kasa benim kriterlerimi fazlasıyla karşıladı. RX 570 gibi bir ekran kartına sahip olduğum için, eskiden oyunları Ultra'ya çektiğimde sıcaklık 84-85'i buluyordu. Şimdi ise en fazla 75 dereceleri görüyor. Örnek verirsem The Witcher 3'ü Ultra ve Yüksek ayarlarda oynuyorum. Sıcaklık 65-70 aralarında geziniyor. Önünde, altında, üstünde boşluklar olduğu için çok iyi bir hava akışı oluyor benim için. Ve sıcaklık derdi falan kalmıyor. Zaten 4 fanlı bir biçimde geliyor, ben de ekstra bir fan almadım. Fanların rengi değişmiyor. Tek eksisi bu olabilir fakat benim için renkten daha çok hava akışı önemli. Kısacası gayet memnunum. Bu fiyat bandında hava akışı için alınabilecek en iyi kasalardan bir tanesi. Tavsiye ediyorum.dostum kasayı aldın mı nasıl memnun musun sıcaklığından kullanışından kalitesinden
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.