Dark Diamond Pro Mesh kasaya Burst Assassin soğutucu sığar mı?

Nyanwa

Hectopat
Daha fazla  
RAM
apacer panther 8x2
Anakart
B450 M K
Öncelikle 2 sorum var:
R5 5600 işlemci kullanıyorum ve yaza girdiğimizden beri işlemcim 75 derecenin altına sadece video izlerken düşüyor, oyun vs. oynarken 85-90 oluyor. Stok fan kullanıyorum kule tipi soğutucu ile değiştirsem çok fark olur mu?
Eğer olursa Dark Diamond Pro Mesh kasa kullanıyorum ve Burst Assassin kule tipi soğutucu almayı düşünüyorum, kasama sığar mı?

Öncelikle 2 sorum var:
R5 5600 işlemci kullanıyorum ve yaza girdiğimizden beri işlemcim 75 derecenin altına sadece video izlerken düşüyor, oyun vs. oynarken 85-90 oluyor. Stok fan kullanıyorum kule tipi soğutucu ile değiştirsem çok fark olur mu?
Eğer olursa Dark Diamond Pro mesh kasa kullanıyorum ve burst Assassin kule tipi soğutucu almayı düşünüyorum, kasama sığar mı?

Evet kasana sığar fark olur.

Öncelikle 2 sorum var:
Eğer olursa Dark Diamond Pro Mesh kasa kullanıyorum ve Burst Assassin kule tipi soğutucu almayı düşünüyorum, kasama sığar mı?
Kasana sığar. 1200TL'ye alacagin en iyi sogutucu Burst zaten dusunmeden alabilirsin. Montaji da basit arastirsan youtube'dan ogrenirsin hemen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı