Dark Diamond Pro Mesh ve Aerocool KCAS nasıldır?

PSU TIER LIST
Bu listede FSP,High Power,Cooler Master ve Corsair PSU'larla bir tuttuğunuz aerocool'un 4 adet modeli mevcut.Ben bu tartışmayı daha fazla uzatmak istemiyorum.Sosyal'den paylaştığınız 2 konuyu referans gösterip burada insanları yanlış bilgilendirmenin bir manası yok.Aerocool tercih etmeye devam edin.
Bildiğin en iyi marka Rampage galiba, iyi forumlar kardeş. Bu arada sosyalden konu atmayıp napayım hacım FBI veya CIA'in verilerini mi dökeyim buraya?

Yani şuan kullandığım PSU. Tam 4 senedir kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Ama bu teknoloji yani ne olacağı belli olmaz. Bana sorsanız alın kullanın derim.

Bildiğin en iyi marka Rampage galiba, iyi forumlar kardeş. Bu arada sosyalden konu atmayıp napayım hacım FBI veya CIA'in verilerini mi dökeyim buraya?
Kardeşiniz değilim üslubunuza dikkat edin.Bildiğim en iyi marka Rampage olsaydı monitör konusunda ASUS,Samsung,Viewsonic ve AOC gibi markaların yanında Rampage veya Gamepower överdim.Size de iyi forumlar.

Kardeşiniz değilim üslubunuza dikkat edin.Bildiğim en iyi marka Rampage olsaydı monitör konusunda ASUS,Samsung,Viewsonic ve AOC gibi markaların yanında sizin gibi Rampage veya Gamepower överdim.Size de iyi forumlar.
Rampage'le Gamepower övmüşüm bak şu işe. :D Eski konularıma gir bak istiyorsan övmüş müyüm. :p İyi forumlar kardeş hadi sana gamebooster abilerinle iyi eğlenceler. Kardeşim. :p

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı